ROTFLMFAO

Publicerad 2011-08-31 20:41:07 i allt.,

Den ungefärliga konversationen via skype:
Beatch: Åååh jag vill inte plugga matte.
Jag: Matte C?
Beatch: Jaa...
Jag: Är matte C segt? CEGT. CGT. HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA.

Jag har sån otrolig ångest över en sak. Ni skulle bara veta.

Publicerad 2011-08-31 19:44:05 i allt.,

Mår illa gör jag också. Bläää. Så fort jag tycker att jag är frisk igen kommer rethostan, halsontet och det där underliga illamåendet tillbaka.
Inte för att jag klagar! Jag är ganska lycklig för tillfället. Men vi får väl se hur det är senare ikväll.. Värre humörsvängare har ju hänt, liksom.
Det är lite kul det där faktiskt. Om jag söker på "quote" på WeHeartIt så blir jag jättedeprimerad av vissa, och andra som är glada och fina blir jag glad av. Lättpåverkad någon? Nästan värre än musik. Fast  bara nästan.

En aning beroende.

Publicerad 2011-08-30 23:14:17 i allt.,

Jag ägnade en liten (stor) del av den här kvällen med halsont åt att ladda ner ringsignaler till das ajphöun. HIHI! Jag kommer bara på nya hela tiden som jag vill ha! Det är seriöst beroendeframkallande. Men nu har jag bestämt att nu är det nog. 45 stycken ska nog räcka. Om jag byter varje dag räcker det i över en månad. Hehe... Kanske ska ta bort några. Fast det är så jäkla svårt, vill ju ha alla lixxxom.
Alla artister jag har är: Kent, Håkan Hellström, Veronica Maggio, Lykke Li, Eliza Doolittle, Florence + The Machine, Frank Zappa, Vampire Weekend, Lethal Enforcer, Aerosmith, Amy Winehouse, Alicia Keys, Coldplay, A Fine Frenzy, Kill Hannah, Lily Allen, LMFAO, Swedish House Mafia, Marina and The Diamonds, Maroon 5, We Are Scientists, Travis McCoy, Sweet Thing, One Republic, Nirvana, Queen, The Who.
Ja. Det var dom. Inte så farligt, eller? Så fort man laddat ner en så kommer man på någon till låt man vill ha. Åååh Bruce Springsteen kanske! Måste kolla om det finns någon bra. Det måste ju finnas en sådan del ur en låt som passar som ringsignal. Inte direkt.. Långsam..
Okej jag ska sova nu GODNATT.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela