Cause if one day you wake up and find that you're missing me, and your heart starts to wonder where on this earth I could be, thinking maybe you'll come back to this place where we'd meet, and you see me waiting for you on the corner of the street.

Publicerad 2012-04-30 10:28:00 i allt.,

Den senaste veckan har jag lyssnat på The Script. Konstant. De är så himla bra och härliga att lyssna på. Får inte nog. Hörde dem för första gången nån gång i högstadiet och att lyssna på den gamla skivan nu gör att hundra känslor jag hade då kommer tillbaka. Typ.

 

Fina är de iallafall.

 

The Man Who Can't Be Moved - The Script

Om man blundar kan man låtsas att det är sommarlov

Publicerad 2012-04-29 19:17:45 i allt.,

Snart, snart, snart så ♥ Annars är långhelg ganska najs det också. Sara sov här i fredags och igår åkte vi till grönan och njöt så in i bomben. Säger bara Tilt, Extreme och Insane. Och blå tåget! Inte att förglömma. Så brutalt läskigt om man får säga så. 18-årsmiddag (känns som om tusen stycken fyller 18 den här helgen och alla firades igår) som gav mej matkoma 10 gånger om. Mums.

Btw

Publicerad 2012-04-25 19:11:14 i allt.,

Kents nya skiva.. Jag hade bara lyssnat på 999 men efter lite offentlig förnedring av Jenny drog jag mig själv i örat. Och oh så bra det är. Nu ska jag bara vänta till fredag när biljetterna till deras "lilla exklusiva vårturné" släpps och se vad de kostar.
Puss och hej
999 - Kent

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela