MOHAHAHA

Publicerad 2012-11-29 22:27:02 i allt.,

Skadeglädjen när Muse ställer in sina konserter i Oslo, Malmö och STOCKHOLM den 9 december. Matt, en i bandet, har brutit sin fot. HA. Där fick dom för att ingen ville gå med mig. Suckers. Nu måste de komma tillbaka någon annan gång och då ska jag fan i mig ha både pengar och sällskap. TAGG. 
 

Naturkunskapsprov och kör. Värd dag.

Publicerad 2012-11-29 18:17:00 i allt.,

Jag hatar att se andra må dåligt. Det måste vara bland det värsta som finns. Nej, stryk det, det är det värsta som finns. När man inte kan göra något annat än att krama och klappa lite tafatt på axeln. Det spelar ingen roll om personen mår dåligt psykiskt eller fysiskt men man blir så himla hjälplös. Och att känna mig hjälplös måste vara den värsta känslan, speciellt när det är på någon annans bekostnad. Hoppas folk förstår att trots att jag är som ett treårigt dagisbarn och säger helt fel saker som inte tröstar över. huvud. taget. (en orm skulle säkert vara till bättre tröst) så önskar jag med hela mitt hjärta att jag kunde göra det bättre. 
 
(Ber om ursäkt för inlägget men det är mörkt ute och Imagine spelar på vinyl vilket leder till en wannabe filosofisk och smått sentimal karro.)
 
 
 
 
Imagine - John Lennon

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela