Byebajs

Publicerad 2012-10-21 10:48:00 i allt.,

Efter två timmars panik med antingen 3 kilos övervikt eller alldeles för mycket handbaggage löste min far det med idén att checka in två väskor. Hehe. Stelt. Men det är sånt man får ta när man vill släpa med sig hela garderoben i tre veckor.
 
Om ett par timmar kommer Alice och hämtar upp mig och så bär det av till terminal 5. Tagga Arlanda ♥
 
C u l8er allig8er! Vi hörs om tre veckor jao. 
 
 
London Calling - The Clash

Tidsoptimist? Vad är det?

Publicerad 2012-10-20 17:48:00 i allt.,

Klockan är 'det är redan mörkt ute' och jag släpade precis upp resväskan från källaren. Den jag hade en vecka i Frankrike ska alltså räcka till tre veckor i England... Hmm... Får se hur det går. Proppar ner en tom bag som ska packas full på hemvägen eftersom vi får ha 2 x 20 kg baggage. Materiell lycka!
 
Nu ska jag ge mig själv en klapp på axeln för att jag var så duktig och äntligen hämtat väskan genom att kolla på ett avsnitt av Skins. Yeah. Packa kan man göra i nästa liv (eller inatt). 
 

Fredagen den nittonde oktober tvåtusentolv.

Publicerad 2012-10-19 18:58:00 i allt.,

Vi åker på söndag och hippetihare va det känns sjukt och stört och knäppt. London? Huh? Vilka ska dit? Aaaah förstår verkligen inte! Tre veckor! Galet. Har så mycket jag borde fixa också, typ tvätta, hitta mitt pass, hitta adapter, kolla upp hur man tar hand om dr martens och inte minst kan det ju vara bra att börja packa. Dock ska vi hem till kusinerna nu. Är så trött att jag förmodligen hinner somna på Carins säng innan vi ens ätit middag. Fezt!
 
Ha en härlig fredag och njut av livet osv. 
 
Igår hade jag mitt "god save the queen"-linne. Det är från usa. Ironiskt, kan man tycka.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela