Waohwaohwa waohwaohwa waohwaohwa

Publicerad 2013-08-28 10:58:00 i allt.,

(den enda låttexten jag kände passade in på mitt humör just nu.) (det är från en del av Don't give up on us now med Menew som är jättebra.) (btw.)
 
Alla jag känner som inte har något för sig på dagarna får gärna höra av sig. Tror jag håller på att bli galen. Skulle vara så mycket enklare att söka jobb om man kunde få svar inom en vecka, mitt tålamod är alldeles för icke-existerande för att jag ska kunna fortsätta såhär i en månad till. Söker jobb om dagarna och barnvaktar på kvällarna. Typ. Eh. hjälp?! Tänk om jag inte får något jobb? Tänk om jag inte duger till något? Tänk om jag sitter här på soffan om två månader, utan inkomst och utan umgänge och utan livsglöd eller vad man nu ska kalla det. Fy satan. För tillfället kan jag inte tänka mig något värre. Det enda som tröstar är att jag i början av sommaren sa "jag ska söka jobb till augusti/september". Och jag har fortfarande typ tre dagar kvar på augusti så ingen panik än. Ingen ångest. 
 
 
Någon som vill bli full med mig i helgen?
 
(jag gick igenom mina photobooth-bilder och lite såhär känner jag:)
 
 

Och jag kan få hela världen att gå i slow motion, i mina ögon - om det är vindstilla förstås

Publicerad 2013-08-21 11:52:00 i allt.,

Panda har släppt sitt nya album och det heter Flaoua Paoua (som jag fortfarande har skrivet på min sko efter emmaboda) och jag har bara hunnit lyssna på fem låtar men de är så geniala att jag får panik trots att det ibland är så fruktansvärt svårt att höra vad han sjunger (snälla skynda med att lägga ut texterna på google?). För att citera ett sms: jag dör för det här albumet det är helt fucking otroligt
 
 
ps. på lördag ska jag få se Kent för andra gången i mitt liv och det ger mig rysningar. ds.
 
ps2. mitt hjärta värker av sorg för de som inte förstår sig på svensk musik för de går miste om så jävla mycket. ds2.
 
 

Hurry up, we're dreaming.

Publicerad 2013-08-19 18:59:00 i allt.,

Varje år finns det vissa tillfällen som man alltid kommer koppla till just den sommaren. Ögonblick som man med hela sitt hjärta vet att man aldrig vill glömma. 
 
En dag i juni sprang jag med Astrid genom campingen i Stoxa, iklädda klumpiga stövlar och jackor, över gräset mot den lilla scenen där Dog Is Dead spelade en av mina absoluta favoritlåtar. En vecka efter gick jag genom Vatikanstaten med kläder som täckte axlar och knän trots att det var 45 grader i skuggan och jag stod på den plats där tusentals motorcyklister blivit välkomnade av den nya påven helgen innan, jublandes över Harley Davidsons jubileumsfirande trots att abort fortfarande var, och är, förbjudet. I juli fick jag se en del av skärgården som inte hörde till Stockholm för första gången i mitt liv. En kväll i augusti satt jag på en klippa i ett mörkt och öde Varberg och drack champagne med Carin som fyllde 20. En vecka senare sjöng Panda Da Panda Turbulens på min födelsedag och vi skrek texten till Ska du me o flya högst upp i Berg-och dalbanan på Grönan. 
 
Men åh. Emmaboda. Jag gick tillsammans med Hanna genom festivalområdet i Emmaboda för att hitta campingplats med morgonskugga (det gick inget vidare då vi vaknade senast halv nio varje dag, genomsvettiga av den stekande solen och baksmällan). Jag sprang med Astrid mot Skogen för att se en del av mitt soundtrack till studenten agera ersättare till Youth Lagoon. Sista natten (morgonen) somnade jag mot ett träd bredvid Margit mitt i neonskogen. Jag stod bredvid medan Sophie böjde sig ner mitt bland konsertpubliker för att ta glowsticks från främlingars vrister och skor. 
 
Förlåt för att det är konstigt och ointressant och fake-poetiskt men jag vill aldrig, aldrig glömma det här. Nu tänkte jag att bilder är fint så de här är från lite olika dagar och tillfällen, typ konserter och campet och skogen och toaletterna och kojan och allra, allra sist är en bild från vår del av campingen, i skogen, som enligt mig inte alls var förstörd utan alldeles perfekt festivalig. Stadsfestivaler, Hultsfred 15 min från Arlanda och Peace & Love i all ära men känslan av att befinna sig mitt i en skog, ute i ingenstans, måste vara den bästa som finns när man är på festival. Annars tycker jag att ni klickar in er på Astrids blogg om någon ensam själ vill veta vad vi gjorde om dagarna (för de var bland de bästa dagarna i mitt liv). Puss♥
 
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela