När jag blir stor ska vi bo bland molnen.

Publicerad 2013-12-27 23:02:03 i allt.,

Hej finisar. Bra jul? Bra jul.
 
Idag hade jag min näst sista dag på body shop. So sad. Kommer sakna tjejerna massa. Kommer ju gå dit i abstinens när jag återigen är arbetslös och tipsa kunderna om mina personliga favoriter som jag i själva verket inte ens vet hur de doftar. 
 
Ikväll såg jag btw första avsnittet av Fröken Frimans Krig. Om det nu heter så. Men ah var asbra ju! Blev såklart arg på världen och samhället men det är bra. Huvudsaken är att en reagerar på det, anser jag. Just det! Jag har kommit på poängen med en! Alltså, att skriva en istället för man. Jo. Min snilleblixt gick ut på att jag anser, personligen, att folk får skriva/prata som de vill. Jag tror att 'en' kan göra skillnad samtidigt som det inte gör någon skillnad alls. Sålänge ingen kritiserar MIG för att JAG väljer att byta ut 'man' mot 'en', har jag ingen som helst åsikt mot de som inte gör samma val. Och det riktiga skälet till att jag gör som jag gör är att det gör skillnad för mig. Känslan av att jag numera skriver 'en' naturligt och snarare reagerar på när folk inte skriver en, och att jag till och med säger 'en' när jag pratar (även om det är sällan) får mig att känna sån jäkla power?! Att jag, ensam, kan göra skillnad, om än så liten. Att jag på såpass kort tid kan ändra något som tidigare känts så naturligt är häftigt. Det får mig att känna att det inte är omöjligt att ta del av ännu större förändringar, av sådant som på riktigt betyder något. Vilket är det jag vill. Därav plugga juridik osv. 
 
Så ja, där har vi det. Äntligen. Tog ett tag innan jag kom fram till det här. Nu ska jag se It's Kind of a Funny Story för sjuttioelfte gången. Hare gött. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela