Vilket av alla citat ska jag välja?

Publicerad 2013-12-12 23:03:47 i allt.,

Alltså, sjukaste någonsin hände idag. Live Nation har ju sin julkalender på facebook där jag förra året vann biljetter till The Hives (wtf liksom kom fram till att det måste vart 0 andra människor med den dagen) och i tisdags såg jag att det gällde biljetter till HÅKAN och ba shit måste tävla. Det glömde jag såklart bort och sen typ tio i tolv på natten så kom jag på det och tänkte försöka så satt där och skrev en motivering och så idag på min lilla kvartsrast på jobbet gick jag till det hörn av vårt pyttelager där jag har täckning och fick nåt mail så tog upp det och såg ämnet "Vinnare - Julkalender" och omg har aldrig dött så hårt i hela mitt liv. 
 
Som sagt. Sjukaste någonsin. Och visst jag har kanske vunnit några saker innan men det har ju vart typ små grejer. Det här är Håkan. Typ min största idol och förebild och besatthet ever. Sen jag var 8 år. ?????? Lite synd för jag missar en middag med nästan hela Cobras men ah Håkan är värd det. 
 
Så knäppt. Men nu ska jag skriva personligt brev för body shop öppnar en ny butik i januari och hur soft vore inte det. KRAM. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela