This one moment when you know you're not a sad story.

Publicerad 2013-02-25 19:47:31 i allt.,

Jag och mamma såg precis The Perks of Being a Wallflower. 
 
När den var slut och jag satt och grät tyst frågade mamma "när man gör en film av en bok, räcker det inte med att bara överföra en historia, en rad av händelser. Det är viktigt att förmedla en känsla. Lyckas de med det?". 
 
Jag älskade den här filmen. Men, jag älskar boken så mycket mer. Och om de som sett filmen och älskar den som alla verkar göra, LÄS BOKEN! 
 
För i mitt exemplar av den kan man inte bläddra mer än några sidor utan att det är understruket en massa stycken / meningar. Helt seriöst. Det är svårt att välja ut citat till rubriker från Perks och The Fault in Our Stars pga. att allt är så uttjatat av tumblr hipsters som inte ens inser värdet, betydelsen, av vad de citerar. Men gör det något? För det stämmer att vi accept the love we think we deserve. Och i vissa ögonblick, då är man infinite. Och, när man fyller sjutton glömmer man ofta bort hur det är att vara sexton. 
 
 
Summa summarum: the perks of being a wallflower och the fault in our stars är mina absoluta favoritböcker. Det känns konstigt att säga, för jag menar, Harry Potter? The Hunger Games? Divergent? Men det är liksom helt olika saker. Så jo. De två förstnämnda är nog mina favoriter. 

Let it go, let it go all the way down 'til there's nowhere left to fall. it's a shame, all the ways we build ourselves up just to let each other down.

Publicerad 2013-02-24 16:22:00 i allt.,

ps. 
 
jag saknar hanna, anna och margit. tycker inte människor man tycker om ska få åka iväg sådär i ett år. och jag får så fruktansvärt dåligt samvete för att jag blir illamående och avundsjuk när jag läser deras bloggar om hur de verkligen upplever the year of their lives medans jag är kvar här hemma och går trean på gymnasiet men ändå så har det inte hänt ett enda jävla piss det här året. och det är svårt att längta tills de kommer hem för utbytesstudenter vill aldrig åka tillbaka till tråkiga i sverige efter att de levt ett helt annat liv någon annanstans. 
 
ds. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela