It is saying these things that keeps us from falling apart. And maybe by imagining these futures we can make them real, and maybe not, but either way we must imagine them. The light rushes out and floods in.

Publicerad 2013-06-26 18:33:00 i allt.,

Livet är allt underligt ibland. Lite lagom då och då slår något mig i ansiktet som för att säga du har tagit studenten inser du att det är sommaren efter studenten HALLÅ INSER DU HUR DU MÅSTE TA VARA PÅ VARENDA LITEN SEKUND FÖR CARPE DIEM OSV. Vet inte riktigt hur jag sak förhålla mig till det. Underligt. 
 
Ändå så har jag fortfarande inte haft en enda sovmorgon sedan studenten. Jag var på Hultsfred i tre dagar (även om det bara blev en natt) och såg 14 band som jag älskarälskarälskar och jag vet inte hur många gånger jag insåg hur mycket jag älskar livet. Sen var jag i Rom i 6 dagar. Såg sten, åt mat och svettades. Konstant. I en vecka. Livstrauma, just sayin. 
 
Har dock ingen lust att lägga ut 375 oredigerade bilder, plus att jag har bättre för mig. Yolo. 
 
Idag har jag hängt på museum med tre småkillar. Nu är jag död och ska hem till en kompis för att äta kladdkaka till middag. Mitt nyttiga liv började i måndags och oh vad bra det går!
 
 
(tre bilder som är ganska härliga ändå)
 
 
 

För stressad för att lyssna på musik och hitta en bra rubrik osv.

Publicerad 2013-06-13 09:20:55 i allt.,

Om 40 minuter ska jag ta min feta packning och springa till bussen. För jag ska till Hultsfred. Och jag är ganska så livrädd. Det här med att vara social och träffa nya människor ger mig ibland alldeles för mycket ångest (hej framtida arbetsgivare - jag är utåtriktad och framåt. Not). 
 
Men det här blir bra. För det är festival och jag ska bara tälta två nätter eftersom jag åker hem på lördag (pruttkorv) vilket betyder att jag har alldeles för mycket packning. Men. Det blir brabrabra för tänk på alla underbara artister jag kommer få se (missar daughter och band of horses dock. fml.)
 
 

puss.

Publicerad 2013-06-10 20:43:00 i allt.,

 
Alltså. Dagarna innan studenten hände lite allt möjligt. Lite Lidl, lite uteservering, lite flakan. 
 
 
 
Och sen, jålå, studentenstudentenstudenten. Dagen kunde inte blivit bättre, bästa vädret och bästa klassen och bästa flaket och bästa mottagningen och allt var bara bäst. 
 
 
Alltså förlåt Victoria men den här bilden jag DÖR. Så jävla plågad. TORTYR att ta studenten, åka hyrd buss från champagnefrukosten till skolan osv. 
 
 
Efter lagom mycket champagne och häng med klasskompisar satt jag och Elle på ett berg och väntade på soluppgången. Känns nästan som ett måste på studentnatten.
 
 
Och sen sov jag tre timmar på en luftmadrass hos Clara innan jag åkte hem (åtta på morgonen, tåls att tillägga) och öppnade presenter. Och sen fortsatte livet och jag är fortfarande lika trött som jag var då men på något sätt även lika lycklig. Klyschigt värre.
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela