Find a dream, shut it down.

Publicerad 2013-05-29 18:58:02 i allt.,

När det slår mig att jag ska ta studenten så blir jag antingen helt adrenalinfylld eller så får jag tårar i ögonen. Inte för att jag på riktigt förstår att det är slut (för ja, jag ser på studenten som slutet och inte början vilket kanske är fel men det är slutslutslut på allting) utan för att jag vet att om jag förstod det, så skulle jag reagera så. Jag borde reagera så. När det egentligen är ganska tomt. Jag har inga lektioner och försöker hela tiden hitta på något att göra för man vill ju inte slösa bort sista veckan, men vadå, ska jag inte komma tillbaka till skolan på måndag igen? Eller i augusti? Klart jag ska. Hur skulle det kunna va på något annat vis liksom. 
 
 

Känns som att alla är äldre nu och ser efter varann, dom har gått för att leva sina liv och gud vet att jag måste leva mitt.

Publicerad 2013-05-27 20:05:34 i allt.,

Allting är så himlahimla surrealistiskt samtidigt som det är precis som vanligt. Jaha. Idag fick jag veta ytterligare ett slutbetyg. Jag lämnade in alla mina skolböcker. Jag insåg vid typ 100 olika tillfällen att jag tar studenten om fyra dagar. Jag provade min klänning och skor och mössa. Insåg återigen att jag tar studenten om fyra dagar. 
 
Som sagt. Surrealistiskt. 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela