Kind of there but not quite.

Publicerad 2013-11-29 12:42:48 i allt.,

Känner att alla mina vänners bloggar sakta glider bort från mig. Ingen uppdaterar? Förutom Sara då, Sara är bra på det. Bara det att jag blir arg när hon börjar skriva om sin jäkla resa till LA (vilken subtil hint va) (sara plis får jag följa med) (uäääää). 
 
Den här veckan har jag knappt jobbat någonting + varit lite smått sjuk (igen) = alldeles för lite människor och alldeles för mycket fruktansvärda tankar. Vill bort från Sverige pga tror inte jag klarar av ett halvår till av att bara gå runt hemma när det finns så mycket att se. Vill flytta till London och/eller Paris men har ingen att flytta med. Känner mig ack så ensam i denna hektiska värld. Är rädd för att om ett år sitta kvar hemma hos mamma och pappa och inte ha upplevt något. 
 
Har funderat på en längre resa i vår men alltså, vill jag verkligen göra slut på alla pengar jag förhoppningsvis har sparat ihop till då? Är ju inte redo att börja plugga nästa höst, vill åka iväg då också. 
 
Positivt är väl kanske att bara det faktum att jag börjar tänka på det här som något som skulle kunna hända om några månader betyder att jag rör mig lite, lite framåt. Har inte velat planera något alls eftersom jag inte haft jobb eller pengar men nu kan jag liksom se att tunneln svänger och på andra sidan kanske det finns en liten nödutgång?

Nä, jag vet inte. Vill iallafall att något ska hända. Imorgon har jag min sista lediga dag fram till 23 december. Idag är min näst sista så jag planerar att äta godis, se på doctor who och söka jobb till januari. Och ikväll ska jag ut och dansa för kan du inte andas genom näsan samt lider av rethosta? Lösningen stavas alkohol.
 
PUSS

THE DALEKS MUST SURVIVE.

Publicerad 2013-11-19 23:41:51 i allt.,

(döctör huu)
 
Visste ni? VISSTE NI ? Vad, undrar ni nu. Jo - VISSTE NI att personalrabatten på the body shop är 25%? Och visste ni att anställda får plocka på sig hur många gratisprover som helst? Alltså, ta små plastburkar och fylla med vad vi vill? De till och med VILL att vi ska pröva så mycket som möjligt. HALLELUJAH! Plus att de spelar helt tragiskt bra musik, under första kvarten igår hann de med One Direction och Gorillaz. Och sen har de bara fortsatt med Coldplay, Jake Bugg, Foals, Ellie Goulding, Paolo Nutini, Marina, Florence osv osv osv (listan tar aldrig slut). This shall be fun, liksom. 
 
Och imorse skulle vi typ sminka varandra och jag har väl knappt varit såhär sminkad i hela mitt liv så det känns lite weird. Och hela december ska jag försöka sminka mig så själv.. Aaah... Tvek om det kommer gå nåt bra va. 
 
Men alltså imorrn ska jag typ till linköping? Och på torsdag ska jag se catching fire? Och det här är min sista lediga helg innan nyår? Mm livet. Puss. 

Men du är nog den som jag borde vara hos.

Publicerad 2013-11-18 21:27:29 i allt.,

Hejhejhej ♥
 
Idag har jag jobbat på body shop för första gången. Gick faktiskt bra, hade inte sönder kassan första gången jag skulle ta betalt! (Till skillnad från skansen... Eeeh...) Det är dock en aning påfrestande för lilla huvudet att ta in VARENDA JÄVLA PRODUKT I HELA SORTIMENTET men ah det är kul. Imorgon ska jag ha med matlåda för jag är så vuxen hihi. (TIll skillnad från de andra tjejerna som är 23..... Och brinner för smink och skönhetsprodukter... Och vill utbilda sig till hudterapeuter...) (Nej jag vet inte heller hur jag lyckades få det här vikariatet.)
 
Men! Idag fyller Sara år! Så grattis Sara. Du är bra. Och jag förväntar mig god tårta på söndag. Och titta jag hittade en fin bild från Fasching i somras. 
 
Puss
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela