It's the story in the making.

Publicerad 2013-10-31 23:11:00 i allt.,

Ni vet den där gången när vi var på en festival och vi kom dit och de hade redan börjat spela på den lilla scenen och vi sprang från tältet med tunga gummistövlar och varma regnjackor genom campingen till scenområdet och över gräset och då sprang vi ännu snabbare för de spelade en av de bästa låtarna och vi kom fram och ställde oss längst fram vid stängslet och det var bland det bästa någonsin. 
 
Det var ju i juni, två veckor efter studenten, en dag innan Rom, två månader innan min nittonårsdag, min plan var att "skaffa jobb i augusti-september". Nu är det i princip november och jag har faktiskt jobbat idag och även om jag höll på att spy av ångest på vägen dit gick det ganska bra. Jag försöker att aldrig ha en ledig stund nu för tiden för då tränger sig tankarna på och det krävs så fruktansvärt mycket energi att tränga bort dem och samtidigt ignorera avundsjukan som bara finns där av ingen anledning alls för mitt liv är bäst men det verkar inte riktigt mitt huvud förstå.
 
Alltså, vet att det här är typ det enda jag skriver om men de få tillfällen när jag får lust att blogga, ja då sitter jag ensam på mitt rum utan något att göra. Och då tränger som sagt tankarna in i skelettet och jag vill bara att de ska ut, ut, ut. Resten av tiden är jag glad, lovar :)). Speciellt nu, för jag har varenda sekund av helgen uppbokad och det är en så härlig kontrast till hösten då jag bara gått hemma. Ja!
 
(ps hej det här inlägget skulle handla om dog is dead för jag såg den här musikvideon för första gången (jag kollar aldrig på musikvideos?!) MEN VA FAN depp är lätt att skriva om ds.)
 
 

Le starstruck.

Publicerad 2013-10-30 20:51:00 i allt.,

Jag må vara en töntig tumblr-nörd som arbetar extra som professional stalker men alltså, två av mina typ totala förebilder har svarat på mina grejer. Och inte bara svarat, Knivlisa PRINTSCREENADE min kommentar och hade i ett inlägg. Hur epic??!! Nu ska jag bara se om Hanapee har ett frieri väntandes på hennes blogg så är min lycka fullbordad. 
 
 
 
 

Well you and i collapsed in love.

Publicerad 2013-10-30 19:26:00 i allt.,

Känns som att jag hunnit med en del de senaste veckorna. Yay för det! Har liksom träffat nästan alla som jag annars bara saknar och allt går i ett och även om en enda liten mening från någon annan kan få mig att återigen ifrågasätta vad det är för jävla stillastående liv jag lever för tillfället så kan ett ännu mindre ord få mig att vilja spricka av stolthet eller glädje eller bara AH DET KANSKE ÄR VÄRT ÄNDÅ. 
 
Jag skrev högskoleprovet som gick bra och juridiklinjen känns inte lika borta. Jag har haft lunchdejter med människor jag träffar alldeles för sällan. Jag har, typ, fått jobb under julen. Jag har tvingat hem vänner på middag pga alldeles för tomt hus. Jag har tvingat vänner att sova här pga alldeles för tomt hus. Sen tror jag att dessa vänner stannade kvar ganska så frivilligt för att äta pannkakor (<3). 
 
Bäst har varit när vi var ute så träffade jag Sara och när jag köpte en jättefin kjol. Sämst var när jag skulle köpa en vinterkappa och istället hittade jeansjackan som jag dregglade efter hela våren och sommaren då den kostade 900 kronor och som nu var nedsatt till 250 men jag kunde inte köpa den för att jag är den enda som inte fick någon lön i fredags agh ångesten.
 
 
 
 
Just nu längtar jag allraallra mest till att min gitarr ska komma hem från lagning. Pleeease snart. 
 
 
Längtar även till söndag kväll för då har jag jobbat i tre dagar och vore skönt att slippa ångesten för att behöva vara där. Ochochoch på lördag är det hemmafest?!?!?! HUR LÄNGE SEN.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela