Bäst.

Publicerad 2013-09-25 19:32:06 i allt.,

Idag var så hårt en av de bästa dagarna i mitt liv. Ja ♥ 

Det första som hände denna fina, fina dag var att vi någon gång vid 13.15 idag lyckades, efter lite krångel och besvikelser osv, köpa ståplatser längst fram till One Direction. Längst fram. Vi kommer stå längst fram vid scenen. JAG KOMMER SE DEM. DE KOMMER SE MIG. Var länge sen jag skrek och hoppade så mycket ♥
 
Sen sprang jag från mörby och mötte Jenny och skrek lite medans tanterna glodde och vi åkte in till stan och efter att vi väntat en halvtimme i kylan på plattan kom Phil. AmazingPhil. Min bebis på youtube. Och jag kom liksom dit runt hörnet och stod alltså en meter ifrån honom och fånlog och visste inte vad jag skulle göra så jag bara stod där och log och hoppades att de inte filmade så man såg mig stå där bakom honom och titta på alla som fick kramar. Och sen bara körde jag #yolo och kastade mig på honom och fick en kram och massa bilder och åh det var väldigt bra trots alla småtjejer som resten av hela klumpen bestod av. Sög att jag inte fick prata med honom dock. Men sen kom vi inte ut så jag bara stod kvar där bredvid och ba jaha och sen skulle vi gå förbi honom så tryckte min hand mot hans bröst och ba EXCUSE ME ---- YOU'RE THE BEST. typ. Så vi lyckades ta oss ut! Yay! Sen så tänker jag att när han ska redigera ihop sin film tillbaka i London igen kommer se mig stå där och Dan kommer ba SHIT I LOVE HER WHO IS SHE och sen kommer de leta upp mig och ja DOT DOT DOT.
 
Som sagt. Bästabästabästa dagen. 
 
 

we'll play all the same old games, and wait for the end to change.

Publicerad 2013-09-25 10:20:00 i allt.,

Hej åh hej! Idag ska vi köpa biljetter till one direction asdfghjkl. Och sen ska jag till stan. Och en av mina favorityoutubare är i stockholm asdfghjkl. Iiiiih! 
 
Och hörrni kommer ni ihåg när jag stod 20 meter från killarna efter att de körde förbi i en bil PRECIS BREDVID MIG OCH ELLINOR ASDGHJKL. Brb dying. 
 
Ett gäng rejält inzoomade bilder av sjukt dålig kvalitet som ger mig tusentusen fjärilar i magen (ack så länge sen, titta bara va små de är): 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lite lonely.

Publicerad 2013-09-24 16:42:00 i allt.,

Det kan vara så att jag älskar, avgudar, är smått besatt av osv osv killarna men att lyssna på One Direction kan vara jäkligt självdestruktivt. Jag som känt mig självständig och nöjd det senaste året med mitt 19-åriga singelliv (till skillnad från alla skeva tillfällen som tonåring då jag undrat vad det är för fel på mig, om ingen vill ha mig etc.) ligger plötsligt hemma och önskar att jag hade en mysig pojke att få krama? Det är uppernbarligen inte okej men vad ska en göra när allt runtomkring en egentligen kretsar runt förhållanden och relationer. 
 
ps shoutout till alla vänner som skulle kunna tänka sig att komma förbi med en kram och lite glass. jag bjuder på scones?. tolka inte detta som att jag är ledsen för det är jag inte, tycker bara det är smått onödigt att längta efter pojkar att krama när man har fina vänner som betyder mycket, mycket mer.
 
ps2 jag verkar ha förälskat mig i leopardmönstrade vans. vill ha. jag som alltid konstaterat för mig själv att djurmönstrat, det tycker jag verkligen inte om. what to make of it??
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela