Crawl in the backseat, my friend, it is really all in your mind.

Publicerad 2014-04-22 15:18:06 i allt.,

Ligger just nu ute på min altan och lyssnar på förra årets studentenlista. Musiken jag lyssnade på genom hela vårterminen i trean. Typ The XX. Intro. Låten som bara byggde upp känslan att nu, nu händer allt på samma gång. Insåg att jag borde inte lyssna min gamla musik och tänka tillbaka på hur det var utan hitta nya låtar som beskriver hur det är nu. Den här listan har jag lyssnat på lite då och då och fått brutala nostalgikänslor men just nu känns den, återigen, så rätt. Precis som den gjorde för ett år sedan. För jag ligger ute på altanen och svettas, försöker komma fram till hur jag egentligen mår och hittar ingenting som skaver. 
 
Är det inte sådana här stunder en så ofta lever för? Inte tillfällen då en känner att "jag vill aldrig att det här ögonblicket tar slut" utan snarare att det här ögonblicket får gärna ta slut, och jag är inte rädd för vad som händer efter. Känns som att jag precis tog studenten och det är nu det händer! Allt händer! Ingenting händer! Vet inte vad det beror på. Om det är värmen, saker som hela tiden händer, att jag försöker plugga körkortsteori men istället funderar på vilka jag ska rösta på i EU-valet, det faktum att om två månader befinner jag mig någonstans ute i Europa, att om tre månader är jag i Småland och taggar Emmabodas första konsert och om fyra månader är jag 20 år gammal och har London så nära att jag i princip kan röra det jag drömt om i så många år. 
 
Det kan ju vara det, eller så kan det vara alt-j som förvärrar mitt stackars solstingspåverkade huvud. Vet inte riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela