i hear their mouths making foreign sounds / sometimes i think they're all just speaking tongues

Publicerad 2014-08-21 19:05:00 i allt.,

Idag hittade jag en kvällskurs i London som börjar 7 oktober och visserligen endast är ett par timmar i veckan men det är något av en introduktion till Human Rights Law vilket är liksom precis vad jag vill plugga och arbeta med i framtiden. Introduktion till hur det ser ut, och går till, med internationella lagar samt Storbritanniens nationella. HUR INTRESSANT. Letade först som en galning efter kurser inom ämnet gender och equality och typ gender & politics och gender & sociology men det gick inte så bra. Tror dock att human rights är jävligt intressant det också. Synd att det inte verkar finnas någon heltidskurs som pågår i tex tre månader utan att det antingen är ett helt program som pågår i minst 2 år eller mesiga kvällskurser på 2 timmar i veckan. Hur som helst skulle det vara roligt att göra något sådant samtidigt som jag jobbar.
 
Laddade även över sommarens alla kassa mobilbilder till datorn idag, från tågluffen och emmaboda. Därav dagens Londonfokus. Måste härifrån snart. Puss!
 
 
 
 
För er mindre allmänbildade är las zorras spanska och betyder antingen tjejrävarna eller fittorna. Vad en nu behagar för tolkning. Och på tal om något helt annat, när ska jag hitta orken att fixa den här förjävliga designen så att allt inte ser helt tråkigt och grått och litet och mesigt ut?

And then the summer comes, be irrational! Be sensational!

Publicerad 2014-08-18 16:17:26 i allt.,

Älskar egentligen livet just nu men det är konstigt och jag orkar liksom inte ta tag i det. Somnar halvt i soffan fram till 3 på eftermiddagen, borde ju inte vara så. Men nu får jag ta tag i det här för jag kan inte hamna där igen liksom jag vägrar. Så! Vi ses! 
 
 

Would be easier to fight someone else, than the war i fight within.

Publicerad 2014-08-09 11:35:51 i allt.,

Läste igår i x antal artiklar och intervjuer om hur Molly Sandéns nya låt och musikvideo var en protest mot hennes mobbare, protest mot samhället och t.ex. hollywood iom. hon är naken och visar hennes, enligt samhällets standards, ej perfekta mage. Alltsååå blir så arg varför behövs det varför blir det en sån big deal varför sån uppståndelse och sen att hon och hennes kollegor räknar med all den här uppmärksamheten för wow! Lite fett på magen! Vilken grej!
 
Iallafall, såg videon igår och älskar låten och videon it's very pretty och nu kommer jag inte ihåg varje liten detalj MEN jag kommer ihåg att jag inte en endaste gång såg henne åma sig, "agera sexigt"hon bara var och åh jag älskar det! Alltså, det här är så svårt att få ut i ord så att det förstås rätt och inte misstolkas men ah okej jag försöker. Jag tycker verkligen om exempelvis Miley Cyrus och Rihanna och jag tycker de är jävligt coola och de gör som de vill och det är så coolt för hur många tjejer gör/kan göra det men samtidigt tycker en del av mig att de visar sin självständighet på fel sätt. När Miley exempelvis stod avklädd och twerkade mot en fullt påklädd Robin Thicke kände jag bara nejnejnej. Typ varför jag hatade videon till We can't stop när den kom ut. ASCOOLT ATT DU GÖR SOM DU VILL MILEY men bara är det nödvändigt att göra det på samma sätt som kvinnor alltid gjort/behövt göra för att bli accepterade/lyssnade på. För vi lever i ett patriarkat och så mycket går ut på att tillfredsställa MÄN. Mänmänmän. Där typ allting grundar sig. Även om Miley klär av sig för att hon vill, för att hon äger sin egen kropp, så kan jag inte se hur det hjälper. Jag kan bara inte se det. Så om ni vet, snälla berätta för jag önskar så gärna jag kunde se det. Är det jag som är helt twistad och fördomsfull och konservativ liksom. Hur som helst är det kanske därför älskar jag videon till Freak för hon bara är och hon sitter naken utan att framhäva något speciellt, utan att sitta på sexigast möjliga vis. 
 
Okej förlåt sorry for rambling vet inte ens vad som är rätt och fel men det finns kanske inget rätt och fel typ hur jag ibland läser hyllningar till lana del rey för hon är sån jävla girlpower men samtidigt kretsar alla hennes låtar om män, killar, relationer, som hon inte kan klara sig utan och det tycker jag är nästintill motsatsen till girlpower. Men det var inte vad jag skulle säga. Vad skulle jag säga? Har ingen aning. 
 
Jag är iallafall hemma nu. Känns konstigt för liksom har varit hemma 2 nätter på två månader. Kom in och det var spindelnät i mitt rum. Knäppt. Måste fokusera på allt bra för att inte bli galen. Typ hur fuckad världen är hahahahaha. 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela