36 timmar.

Publicerad 2014-12-21 00:37:00 i allt.,

Ja alltså vad kan jag säga. Jag har inte skämtat när jag sagt att jag räknat ner timmarna. Om 36 timmar landar mitt plan på Arlanda alltså asdfghjkl. HEEEMMMMMAAAAA. Tror mina kollegor redan börjar bli jävligt trötta på mig och mitt tjat. Vi har ju olika positioner, och så fort det är någon där vi är två stycken så kommer, såklart, christmas upp och YEAH I'M GONNA SEE MY FAMILY ON MONDAY och de ba eh mm ah vi vet du har eh uhm nämnt det några gånger nu.. Visste ni btw att de uttalar xmas x-mas? som EX-mas? Jag har alltid tänkt att det bara är en förkortning som uttalas likadant. Men yeah. Who knew. Inte jag iallafall. However. De är trötta på mig, misstänker jag. Pratar bara om 1. hemhemhem eller 2. jag är sjuk. Idag gick jag runt i halsduk och mössa inomhus hela dagen i demonstration. Eller ah, jag frös ju på riktigt, men mm. Igår gick jag hem tidigare för att jag inte mådde bra. Sjukt jobbigt måste jag säga, vaknade på morgonen helt genomsvettig men problemet med att ta tåget innan 7 på morgonen är att det är svårt att veta om en har feber eller bara är förjävla omänskligt trött. Jag ville inte ringa in sjuk min andra vecka liksom men sen vid tretiden skulle jag fråga min team leader om jag kunde gå och vila ett tag och då frågade han Do you wanna go home och jag ba LJÖD (alltså verkligen ljöd. ni vet ljudet när en typ whayling eller vad det heter, liksom gråtskrikeruttalar något) YEEEESSSSSSSS och han sa att han oroat sig för mig under dagen. Så då kändes det lite bättre, vill ju liksom inte att de ska tro att jag fejkar det precis innan jag är borta en hel vecka. 
 
Btw! GIGANTISKA SNYTHETER! Jag - Anna Karolina, 20 år, oklar hemstad, oklart land - har för första gången i hela sitt liv börjat packa mer än 15 timmar innan avfärd. Hela 36.5 timmar innan avfärd. Otroligt, om du frågar mig. Fantastiskt. Liksom, fortfarande i somras när jag skulle på tågluff i en månad började jag packa typ runt 9 kvällen innan. När vi skulle åka hit till London började dock ganska tidigt, kanske typ 5-6 på eftermiddagen/kvällen dagen innan vi åkte. Notera gärna att det här även är första gången jag reser med endast handbaggage, så finns ändå inte så mycket att packa. Har ett linne, en kjol och julklappar med mig. Det här kommer även vara första gången jag flyger helt själv. Hujedamig. 
 
Puss babes, vi ses i schweden.
 
 

What if we become grown-ups waiting for a band that's never coming back?

Publicerad 2014-12-18 23:39:57 i allt.,

Idag tog jag mig in till Londons innerstad. Jepp. You heard me. London City. Gick längs Regent Street, ensam, omringad av tusentals julshoppande stresshögar, med endast feber som sällskap. Lorentz pushade mig framåt. Mitt i röran kom jag på --- secret santa på jobbet. Fuck. Jag lyckades för ett antal veckor sedan dra Katrina, en 60-plussare jag aldrig pratat med som kallas, och i stort sett heter, Hotlips. Pga alltid rött läppstift? Jag vet inte för jag har, som skrivet, aldrig pratat med henne. Vet inte hur bra britterna är på de här med att hålla the secret santa a secret (gissar inte så bra) men jag tänkte förenkla det hela och gick - för första gången! - till Scandikitchen. Såg hyllan med de svenska chipsen och dog. Mitt hjärta smälte ner till en osynlig substans på golvet som sakta men säkert drog sig mot närmaste OLW-påse för att infinna sig i sitt nya hem, omringad av härliga  transfetter. Köpte ett stycke Kalles Kaviar, ett stycke Djungelvrål samt ett stycke Turkisk Peber-klubba. Det största ångestmomentet i denna affär (som jag oroade mig över sedan jag först kom på idén att gå dit) var ifall alla som jobbar där är från Skandinavien? Skulle jag hälsa på svenska, så att de vet att jag är en invandrare härstammandes från de norra breddgraderna? Skulle jag go wild n' crazy och fråga? Skulle jag ta det på engelska? Försökte med all min kraft visa en tjej i kassan att jag mycket hellre ville bli hjälpt av killen bredvid som jag hörde prata svenska med en dam, men den svenska damen hade ett alldeles förskrängligt krångel med kvitton och det slutade med att jag gjorde det enda vettiga. Jag sa ingenting. 
 
HAREE!
 
Nä fan vet ni vilka som kan ha det??? Flatmates som stjäl hushållspapper (2 gånger!) och börjar laga mat klockan halv elva på kvällen samt prata alldeles för högt. UTAN att stänga dörren. Fuck ta tåget 06.23 på morgonen.

The easiest way to solve a mystery is to decide that there is no mystery to be solved.

Publicerad 2014-12-13 23:33:36 i allt.,

Gustaf fyllde 16 år i veckan, jag var inte där. Tråkigt men sånt är livet. Kommer ihåg när han fyllde 14 och blev lite ledsen när jag skulle åka iväg på kvällen då det var lördag. Jag skulle hem till Victora för hemmagjord pizzakväll och det var väl första gången som D14 var tillsammans om jag minns rätt. Så roligt!
 
Mamma var ju här också. Det var så bäst det kunde bli, speciellt när jag fick onsdagen ledigt tack vare typ rena slumpen. Första kvällen spontanköpte vi biljetter till The Imitation Game som var HELT fantasisk - får ni chansen att se den, gärna på bio, så gör det! En av de bästa filmerna jag sett någon gång. Andra kvällen spontanköpte vi biljetter till Love Actually på bio. Och sista kvällen såg vi Miss Saigon. Också den HELT fantastisk- skådespelerskan som hade huvudrollen var otrolig, något av det bästa jag sett i hela mitt liv. Hade det så trevligt men samtidigt var det pissjobbigt att längta hem så mycket. Sa hej då i torsdags innan jag sprang iväg till jobbet så den dagen sög. 
 
Säger ju till alla att det är helt okej här. Vilket är sant. Jag gör inte mycket förutom att åka tåg och vara på jobbet, men samtidigt - det har ju bara gått en vecka? En vecka sen Astrid åkte, en vecka sen jag avslutade vår training och började jobba på riktigt. Och vet ni vad? Om nästan en vecka är jag hemma. Och då är jag hemma i en vecka. Många veckor, i love it. 
 
Kram
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela