And oh i have the memory of trust, i tried to keep it close / i swallow it whole.

Publicerad 2014-12-06 14:26:02 i allt.,

Alice skriver "du är ju karro". Mm. Va? Jag är ju Karro. Som att det är något att vara. Jag är ju svag, blyg och bäst på att ställa in mina drömmar. Haha. Är så trött på att konstant höra hela mitt jag skrika att JAG ÄR INTE VÄRD NÅGONTING. Ärligt talat. Jag trodde att jag hade kommit längre. Jag tror att jag har kommit längre. Det är så jävla energikrävande. På riktigt. Det krävs SÅ mycket energi att konstant påminna en själv om att en inte är så bra som en tror/hoppas/vill. Jag tycker ju om mig själv nu. Jag gör ju det? Jag gör det ett tag iallafall. Tills jag säger till mig själv att nä, det är fel. Varför skulle jag göra det. Samtidigt. JAG ÄR UNDERBAR. OKEJ. JAG ÄGER. Jag flyttade till min drömstad, lyckades få mitt drömjobb. Inte för att det direkt är värt någonting. Undrar varför jag fortfarande är i sånt jävla bekräftelsebehov. Är det likadant för alla? Får jag höra av min bästa vän att jag är deras bästa vän, då blir jag fortfarande lika tveksam. Får jag höra att någon älskar mig blir jag fortfarande lika förvånad. Nä. Den här trettonåringens tankegångar får ta och skärpa sig nu, det här duger inte. - Haha vem tror jag att jag är som klagar som mår dåligt det är ju likadant för alla jag har ingen rätt att tro att jag skulle sticka ut vara annorlunda haha sluta nu du är ingen - 
 
Tror att mitt psyke äntligen hann ikapp verkligheten. Insåg att, vänta lite, we're not in Kansas anymore. Ge mig lite tid, ska bara hitta mitt sinnes Oz och avslöja bluffen för resten av jaget. 
 
JAG BER SÅ MYCKET OM URSÄKT. VET INTE VARFÖR JAG SKRIVER NÅGOT ENS. JAG ÄR INTE LEDSEN, JAG ÄR INTE NERE, MIN MAMMA HAR LANDAT I ENGLAND OCH JAG ÄLSKAR MITT LIV. 
 
 
Puss :-))

Kommentarer

Postat av: V

Publicerad 2014-12-07 16:04:49

Karro, inte tänka så!!!!

Postat av: Alle

Publicerad 2014-12-13 00:51:10

meeeeen det är helt ok att tänka så!!!! förstår vad du har mycket i hivudet. allyt ordnar sig baaby<3333 :)

Postat av: Alle

Publicerad 2014-12-13 00:51:10

meeeeen det är helt ok att tänka så!!!! förstår vad du har mycket i hivudet. allyt ordnar sig baaby<3333 :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela