The easiest way to solve a mystery is to decide that there is no mystery to be solved.

Publicerad 2014-12-13 23:33:36 i allt.,

Gustaf fyllde 16 år i veckan, jag var inte där. Tråkigt men sånt är livet. Kommer ihåg när han fyllde 14 och blev lite ledsen när jag skulle åka iväg på kvällen då det var lördag. Jag skulle hem till Victora för hemmagjord pizzakväll och det var väl första gången som D14 var tillsammans om jag minns rätt. Så roligt!
 
Mamma var ju här också. Det var så bäst det kunde bli, speciellt när jag fick onsdagen ledigt tack vare typ rena slumpen. Första kvällen spontanköpte vi biljetter till The Imitation Game som var HELT fantasisk - får ni chansen att se den, gärna på bio, så gör det! En av de bästa filmerna jag sett någon gång. Andra kvällen spontanköpte vi biljetter till Love Actually på bio. Och sista kvällen såg vi Miss Saigon. Också den HELT fantastisk- skådespelerskan som hade huvudrollen var otrolig, något av det bästa jag sett i hela mitt liv. Hade det så trevligt men samtidigt var det pissjobbigt att längta hem så mycket. Sa hej då i torsdags innan jag sprang iväg till jobbet så den dagen sög. 
 
Säger ju till alla att det är helt okej här. Vilket är sant. Jag gör inte mycket förutom att åka tåg och vara på jobbet, men samtidigt - det har ju bara gått en vecka? En vecka sen Astrid åkte, en vecka sen jag avslutade vår training och började jobba på riktigt. Och vet ni vad? Om nästan en vecka är jag hemma. Och då är jag hemma i en vecka. Många veckor, i love it. 
 
Kram
 
 

Kommentarer

Postat av: Astriiiiiid

Publicerad 2014-12-14 12:52:23

SELFIEN PÅ DIG OCH DIN MAMI KAN VARA DET FINASTE JAG SETT!!!!!! ses snart baby <333

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela