I know you better than you do, so put out your cigarette and kiss me on the lips tonight.

Publicerad 2014-02-27 18:26:00 i allt.,

Alltså!!!! Jag har mått ovanligt bra de senaste dagarna. Faktiskt. Såklart känner en alltid av den lilla ödlan någonstans nere i magen som hotar med att när som helst uppgraderas till en eldsprutande drake som drar i dig och skriker LAUGLINEFLAOHWEGOÖAWIEHGOIWAG mot allt du inte gör och vet, men ja. De senaste dagarna har hen hållt sig till att vara endast en smått sprattlande ödla. Har träffat fina vänner, druckit öl på Dovas (oh baby it's been to long <3) och varit på arbetsintervju. Och vet ni! JAG FICK JOBBET! Satte mig precis på sängen i mitt nystädade rum (nåja, städade faktiskt i lördags), redo att berätta för världen hur glad och lättad och äntligen-har-jag-ett-fast-jobb-lycklig jag kände mig, när MINA BYXOR SPRICKER. Vafan. Ni vet mina jeans som sprack i höstas när jag skulle demonstrera en högst oidentifierbar dansrörelse i Carins kök? Det var ju första gången jag någonsin spräckte ett par jeans. Jag fick nog och införskaffade ett par nya, svarta jeans från Weekday och tänkte att jag skulle få njuta av ytterligare 19 sprickfria jeans-år. Men icke. Inte ens fyra månader har gått och dessa (i mitt huvud) nya favoritjeans från weekday har även de gått en obekväm och utpekad död till mötes. :(((((((
 
However. Idag tog jag min första titt på bokrean (har inte vågat tidigare pga rädsla för att tömma sparkontot) och stod det inte en hög med hela Torka aldrig tårar utan handske-serien på ett bord inne på Akedmibokhandeln? Jo tänk för att det gjorde det! 99 kr styck (annars kostar en bok 300 kr = kap, fynd, meningen med livet). Ja, och sen fick jag jobb idag då. SÅ min poäng är att det faktiskt inte känns sorgligt med jeansen. Får improvisera när jag jobbar på Body Shop i Täby imorgon (hint hälsa på mig hint) och köpa nya i helgen. Jag behövde faktiskt ett par slarvjeans att bara ha här hemma. 
 
På riktigt. Vad ska jag ta mig till? The Royal Concept släpptes precis till Emmaboda. Igår såg jag och Astrid Adam Tensta (fett fashion). Vi såg en vädigt speciell pizzavagn som Panda hängt i och som kördes av ingen mindre än Frej Larsson. Mitt fjortonåriga hjärta fick en karatespark när vi senare såg Erik Segerstedt. Allt detta på samma dag! Även precis två veckor efter att jag såg att Panda stod bredvid mig på stan och vi träffade Bombay Bicycle Club efter deras gudomliga konsert. Hihi. 
 
Nej vänner! Likt Superman flyger jag nu med knuten näve tillbaka in i restaurangbranchen. Först blir det dock ett stopp på Fridays där jag ska dela på en rätt med Emma då vi båda är fattiga - men nu funderar jag på om jag ändå ska slå på stort och köpa en hel rätt till mig själv? Yolo liksom! 
 
Hehe. Mycket text, lite innehåll = turning into kissie. Kram! 
 
(ps imorgon firar jag en vecka utan den eldsprutande draken på ace come join me typ.) (ps2 ber om ursäkt för jobbigt positivt inlägg men det behövs nog också ibland.)
 
 

Det här är inget bra, fast det känns så bra.

Publicerad 2014-02-17 22:29:00 i allt.,

Nämen tjenare! (Krunegårds singel Stör dig hårt på mig släpptes idag och den är helt jävla klockren och bäst att lyssna på när en går i vårsolen för idag var det ju vår och try it at home kids ni kommer inte bli besvikna <3)
 
Tänkte såhär på kvällskvisten komma med ett litet tips till de som blir allmänt trötta på saker och ting i världen. Typ, Bråvallas jävla lineup. Jag är en väldigt självisk person och önskar därmed med hela mitt hjärta att de ska gå i konkurs (med de artisterna förstår jag inte hur de skulle kunna undvika att göra det). MEN! Till de goda nyheterna! Det är nämligen så att bloggen Killarna mot Tjejerna har ett inlägg precis HÄR där tävlingen gäller just Bråvalla. Bloggen går ut på olika tävlingar där de räknar hur många tjejer och killar som är med på bild på olika ställen. T.ex. Bråvallas lineup. 
 
För ja, vänner. När killarna vinner (vill inte spoila men det slutar dramatiskt med 79 - 5) får vi äntligen ett äkta skäl till att bojkotta denna förjävliga festival. Självklart! Jag tänker inte sätta min fot på en så icke jämställd festival. Vill inte bidra till fler killar i lineupen iom. inköpet av en (vad jag antar kommer vara) svindyr biljett. Detta beror inte alls på att jag inte har råd, inte kommer befinna mig i Sverige, inte vill åka till Norrköping för festival eller liknande. 
 
(Sitter nu och funderar på de artister som Emmaboda har släppt... Svårt dock då jag bara känner till 3 stycken. Skulle hursomhelst betta på att killarna drar hem en rejäl vinst även där. Dock uppmuntrar ju Rättviseförmedlingen både Emmaboda och Way Out Wests arrangörer att ha detta i åtanke och en kan ju hoppas att de lyssnar.)

So find us when we're old, laughing in the afterglow.

Publicerad 2014-02-11 18:43:00 i allt.,

Jaha. Vad hände för ett år sen då?
 
Vi körare hängde i skolan på öppet hus. Vi fick gå runt i tröjor där det stod Estet på ryggen - coolt va? (Den här kvällen pratade jag med en förälskelse för första gången och en gammal crush gillade en bild på facebook, ack vilka minnen.)
 
 
Ja. Allt var en enda stor nedräkning. Till studenten.
 

Och till Emmaboda. 
 
 
Jag och Jenny fick se och träffa The Hives på Cirkus, efter att jag vann det i en tävling på facebook. 
 
 
Och en vecka senare blev jag och Astrid frälsta när vi såg Conor Oberst i Filadelfiakyran och han överraskade publiken med att bjuda upp First Aid Kit till scenen. Fortfarande bland det mäktigaste konsertminnet jag har. 
 
 
Ah, alla egopics från dessa år alltså. Jag och Jenny skulle kunna fylla minst tre fotoalbum. 
 
 
Fick visst denna bild skickad till mig och minns hur jag kunde se mig själv i Nicks ansiktsuttryck <3
 
 
 VICTORIA VAR SÅ JÄVLA HET ALLTSÅ DEN TJEJEN !!!! Gustaf is a lucky bastard. 
 
 
 
 Hihi. Den 12 februari 2013 gick jag och Ellinor på förhandsvisningen av Beautiful Creatures (vilket jag vunnit mehehe)! Dagen då vi proppade i oss gratis semlor (tror minsann det var årets semmeldag vilket i år är IMORGON HALLÅ VEM VILL FIRA?!) och gratis popcorn och jag photobombade Frida Fahrman som satt framför oss. Filmen sög förutom att min bejbi från Project X och It's Kind of a Funny Story spelade bästisen <3
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela