Det här är inget bra, fast det känns så bra.

Publicerad 2014-02-17 22:29:00 i allt.,

Nämen tjenare! (Krunegårds singel Stör dig hårt på mig släpptes idag och den är helt jävla klockren och bäst att lyssna på när en går i vårsolen för idag var det ju vår och try it at home kids ni kommer inte bli besvikna <3)
 
Tänkte såhär på kvällskvisten komma med ett litet tips till de som blir allmänt trötta på saker och ting i världen. Typ, Bråvallas jävla lineup. Jag är en väldigt självisk person och önskar därmed med hela mitt hjärta att de ska gå i konkurs (med de artisterna förstår jag inte hur de skulle kunna undvika att göra det). MEN! Till de goda nyheterna! Det är nämligen så att bloggen Killarna mot Tjejerna har ett inlägg precis HÄR där tävlingen gäller just Bråvalla. Bloggen går ut på olika tävlingar där de räknar hur många tjejer och killar som är med på bild på olika ställen. T.ex. Bråvallas lineup. 
 
För ja, vänner. När killarna vinner (vill inte spoila men det slutar dramatiskt med 79 - 5) får vi äntligen ett äkta skäl till att bojkotta denna förjävliga festival. Självklart! Jag tänker inte sätta min fot på en så icke jämställd festival. Vill inte bidra till fler killar i lineupen iom. inköpet av en (vad jag antar kommer vara) svindyr biljett. Detta beror inte alls på att jag inte har råd, inte kommer befinna mig i Sverige, inte vill åka till Norrköping för festival eller liknande. 
 
(Sitter nu och funderar på de artister som Emmaboda har släppt... Svårt dock då jag bara känner till 3 stycken. Skulle hursomhelst betta på att killarna drar hem en rejäl vinst även där. Dock uppmuntrar ju Rättviseförmedlingen både Emmaboda och Way Out Wests arrangörer att ha detta i åtanke och en kan ju hoppas att de lyssnar.)

Kommentarer

Postat av: H

Publicerad 2014-02-20 10:11:03

ALLTSÅ ÄLSKA LÅTEN

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela