And if I was a writer I would write the book on you, I'd tell them all the stories of the things we used to do.

Publicerad 2014-01-10 13:03:33 i allt.,

I onsdags dansade vi på Baba Sonic till stängning och det var lätt en av de bästa kvällarna på så länge så jag är fortfarande glad :))) Och jag älskar när en får träffa människor som en tycker om? Hallå! Älskar mina människor. 
 
Samtidigt har jag konstant ont i magen pga rösten som hela tiden viskar att du har inget jobb, du är värdelös, du kommer aldrig ta dig någonstans här i livet och resa? HA! Tror du på riktigt du kommer ta dig iväg någonstans? London MY ASS.
 
Sen är jag sjukt jävla arg för samhället vi lever i är så galet äckligt. Och jag fortsätter att se det som en självklarhet att alla mina vänner är feminister för jag vet att de vill leva i ett jämlikt samhälle. MEN HALLÅ kan alla sluta säga att Vi har det så bra här i Sverige, Det är mycket värre i Asien, Fatta hur det är i Afrika och Asien, VAR NÖJDA MED HUR VI HAR DET. Men jag vill inte vara nöjd???? Jag vill inte att det är det här vi ska nöja oss med? Förstår folk inte att det är patriarkatet som pratar genom dem? Att det är PRECIS vad varje anti-feminist argumenterar för - tjejer var nöjda med det ni har - sträva inte efter bättre - ni har typ samma rättigheter - lägg av och klaga nu ni skämmer bara ut er själva. FÖRSTÅR NI INTE HUR BRA VI HAR DET. Och alla som klagar på sina feministvänner som spammar facebook. Kan ni inte snälla sluta lägga så mycket tid på att irritera er på dessa "extremfeminister" och lägga fokusen och frustrationen på alla som spammar er news feed med sjukt sexistiska och äckliga bilder och inlägg? Ännu ett problem - det är så lätt att en inte märker det för det är så jävla in i helvetes vanligt medan en person som postar om feminism är så jävla in i helvetes OVANLIGT. 
 
 
Sådär. Nu är Victoria snart här. End of rant osv. 
 
Hörrni. Det här börjar bli en jävla feministblogg. Bara massa svordomar och snack om hur kvinnor är bäst och män hör hemma i helvetet och de olika könen är utan några som helst fysiska skillnader. För det är ju vad feminism innebär, eller hur? 

Kommentarer

Postat av: sara

Publicerad 2014-01-14 09:18:29

Såja, nu tar vi ett djupt andetag! take a chillpill! :*

Svar: Nej jag vägrar!
karolinalind.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela