And i can see you with my eyes shut, you're running in my head and i can't keep up.

Publicerad 2014-03-30 19:54:00 i allt.,

 
Alltså ni vet när en går hemma hela dagen osminkad (obviously), fortfarande i pyjamas och med oborstade tänder och sen efter ett riktigt jävla ryck hoppar en in i duschen (alldeles för sent ofc), byter om och sminkar sig och helt plötsligt kan en ta 25 photoboothbilder och alla blir bra? Den känslan! Ignorerar världens orättvisor för en stund och försöker öva på min peace and pout-min. Blev insprirerad och ska börja överanvända photobooth ja för Thea har rätt selfies är jävligt bra. Av något skäl kan jag bara inte posta egobilder på bloggen längre men ah hejhej här är jag idag :))) 
 
Ikväll ska jag på skiva. USA-tema och vi har världens bästa grej. Lovar att ta bilder cause it will be EPIC. Puss. 
 
 

When in doubt - PEACE AND POUT.

Publicerad 2014-03-30 14:37:57 i allt.,

Troye Sivan har gett mig mitt nya livsmotto. Det är perfekt.  
 
Idag trotsar jag solen, våren och högskoleprovet. Ligger och kollar igenom Emmaboda-bilder istället och lyssnar på bbc. Underbart. Åh. Är så taggad på den här sommaren. Kommer bli najs. 
 
And remember kids. When in doubt just peace and pout. 
 
 
 
 
 
 
Mm. Oredigerade bilder varav majoritetens är astrids. Och gurls säg till om jag ska ta bort någon för kanske inte de mest smickrande men jag älskar dom och har liksom 5 läsare här på blöggish. Hihi. :)))
 
 
Despite it all, hoppas ni har en härlig söndag allihop. 
 

How was i to know that your echo was about to grow.

Publicerad 2014-03-24 21:40:00 i allt.,

De senaste dagarna har jag spenderat åt att konstant typ drömma om tågluffen, Emmaboda och London. Vill egentligen inte ha så mycket bestämt i framtiden men samtidigt känns det nödvändigt på något sätt. Är nog bara inbillning men åh, just nu är jag så taggad på det närmsta halvåret att jag dör. Och snälla, snälla, snälla låt mig få lite lön imorgon. Jobbade knappt någonting på body shop i februari men lite blev det ju iallafall? Och thanks to mina nya, fina air max behöver jag det. Annars - lyssna på NONONOs nya album! Skitbra! Awesome!
 
Lite bilder dåra. Typ från kvällen då Bea var i stockholm. Hon, jag och Hanna hittade först en demonstration som visade sig vara arrangerad av anarkafeminister (anarkister+feminister) och sedan en fåtölj. Och Claras skiva då jag och Margit var Ash och Misty från pokemon. Och bästa vårdagen förra veckan, när jag invigde tidigare nämnda air max. 
  
 
 
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela