Building small towers and showing them off.

Publicerad 2014-03-19 22:57:00 i allt.,

Jaha. Livet då? Vad är grejen med livet? L I V E T ? Eller lvt. Beronde på om en ser det som något stort, enormt, fantastiskt, svindlande, vidunderligt, ja - rentav astronomiskt. Eller något litet, oväsentligt, irrelevant, snabbt. (Källa: Synomer.se)
 
I fredags på Ace var det exempelvis en kille som envist ville få mig och Margit komma på ett DISKUSSIONSÄMNE. Han viftade snabbt bort politik och feminism och jag stod mest där och bara vad finns det annars att diskutera om? Han upprepade sedan ett antal gånger om hur hans teori om livet bestod av att varje människa består av ett eget universum. Typ. Vilket är en helt ofantlig (här passar astronomisk) tanke. Jag tänkte på hur i Men In Black så är varje värld inuti ett litet, litet skåp som hör hemma i andra världar. Efter att jag tröttnat på diskussionen om meningen med livet började jag istället prata om Harry Potter tillsammans med filosofens kompis som hade en blå glowstick på sig ("BLÅTT STÅR FÖR SOSSAR! RÖTT ÄR MODERATERNA! ALLA VET DETTA!"). Nu när jag tänker på det är jag lite osäker om ämnet Harry Potter var mer av en monolog än en dialog, men what does that matter now liksom. 
 
Meningen med livet kanske är att äta god mat, planera köp av nike air max, ha resplaner en egentligen inte har råd med men kommer genomföra ändå för det känns som att planerna är meningen med livet och sist men inte minst musik och kanske även människorna runt omrking en? Dock, återigen, what do i know. Kanske är vi alla blint famlande i ett stort mörker som bara känns ljust och färgglatt när fantasin tillåter.
 
(När ni säger att jag ska blogga, vad ska jag skriva om då? För det här är vad som händer när någon föreslår typ 'livet' som ämne. Host hanna host. Jag tycker inte det gör något för jag gillar att skriva av mig men jag är egentligen inte så dyster som jag framstår som här. Eller det kanske jag är? Ännu en sak att fundera över.)

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2014-03-20 09:10:35

Du menar väl att blått är moderaterna och rött är sossar? (alla vet detta ;)) och när det gäller vad du ska skriva, skiter fullständigt(mer eller mindre) om vad du skriver, vill bara att du ska skriva :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela