dat shits bangerz yo

Publicerad 2014-05-21 22:59:00 i allt.,

Hihi. Köpte precis Sophies biljett till Miley nästa vecka! Ahhh!! Hur taggad??? Det kommer bli fetmegabäst. Hoppas på tuttar. (Mmm det här är så motsägelsefullt mot typ allt jag tror på.)
 
Okej så 1. på fredag förtidsröstar jag rosa hihi #taplats osv. 2. JAG KOMMER INTE KLARA TEORIPROVET OCH UPPKÖRNINGEN ALLTSÅ ÅÅÅHH. 3. Är så taggad på fest det finns inte har liksom inte druckit på 3 veckor vad händs. 4. Mitt knä gör ont och sjukgymnasten kom först fram till att jag är överrörlig och en vecka senare att pga detta är båda mina bakre korsband uttänjda, alltså på båda knäna, vilket suger apa för det är inte säkert att de 'går tillbaka' eller vad en nu säger. 5. Varberg är typ den mysigaste staden. Farmor är en av de starkaste personerna jag vet. 6. Mmmmmm tågluff om 3 veckor vad händs once again. 7. Krunegårds nya musikvideo is so funny. 8. Kan inte sluta lyssna på Den Svenska Björnstammens nya album??? Längst fram på Emmaboda ja. 
 
Nä vet ni det får duga tänkte bara liksom hej jag lever någonstans i det mörka träsket kallat körkortsteori. (Haha skämtet, ska kolla full patte istället.)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela