Ingen musik passar visst idag.

Publicerad 2014-05-12 14:44:00 i allt.,

Åh, har alltså världens diskussionsinlägg på g (som vanligt?) men kan inte få ner det som jag tycker är allra mest relevant och det får därför vänta lite. Allt snurrar runt, eurovision, conchita, österrike (!), polen, EU-VALET blondinbella (!!!), det faktum att jag är överrörlig (?), allltt.
 
Ok, satt och tänkte på någon bild från 1995 och insåg att oj nästa år är det ju samma antal och oj det betyder att nu är det precis 20 år sedan 1994 då jag föddes och wow och sen insåg jag just det är kanske därför vi fyller 20 i år. Mina snilleblixtar alltså <3
 
MEN ÅH vill verkligen ha en riktigt fet feministisk diskussion just nu om tex debatten igår mellan Gudrun Schyman och Annie Lööf (jag älskar båda två. Annie är typ den yngsta partiledare jag känner till, hon leder liksom Centerpartiet OCH Centerkvinnorna, och hon är en enligt mig grym feminist även om det inte framgick på Agenda för hon kan liksom inte hantera Gudrun. Eller Gudrun kan inte hantera henne. Eller så borde tales (????????? taleskvinnan??????) (brukar en säga talesperson?) för Centerkvinnorna debaterat istället pga mkt mer lämpligt? Det här kanske låter lite konstigt och fördomsfullt men debatten påminde mig om debatter mellan en man och en kvinna. Ofta går det ju till så, att mannen fullkomligt överröstar kvinnan. Men jag kanske är helt ute och cyklar). Tyvärr måste jag istället börja med körkortsteorin. Sigh. Hur ska detta gå ackackack. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Alle

Publicerad 2014-06-07 22:46:38

heeeeiii :)))))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela