under my umbrella-ella-ella osv

Publicerad 2014-10-27 19:55:24 i allt.,

I London har det varit strålande sol hela dagen. Inte för att jag vart ute särskilt mycket. Lol. 
 
Ska träffa Hanna nu. Bästa någonsin, typ. Och igår flyttade vi. Igen. Yähyäh. Imorgon ska jag stänga för första gången! Oh the cupcakes. Vi får ta hem allt som är kvar hoho. Ska muta barnen vi bor hos så de börjar älska mig. 
 

Yooooooo

Publicerad 2014-10-25 16:03:00 i allt.,

Sitter i rummet och lyssnar på babepojkarna. One Direction alltså. Ätit cupcakes till lunch som jag tog hem från jobbet igår. Firade en vecka där igår också! Lol. So much fun. Det är faktiskt riktigt kul. Alla som jag jobbat med hittils har varit hur sköna som helst och cupcakesarna (??) är d-lish. Vilket kanske inte är en positiv sak, menmen. #yolo. Plus att jag kan koppla in min telefon till högtalarna och pumpa typ svensk musik (har alltså inte en enda spellista som inte innehåller Håkan, Krunegård, Silvana Imam eller Lorentz). 
 
Men okej så idag var vi på flatmatedate! Tycker det är ett passande ord. Vi hittade ett rum i en helt amazing flat, så vi träffade helt enkelt det andra paret som är intresserade av det andra dubbelrummet (det är två stycken som båda ska hyras ut). De var väl typ 30 år och hade seriösa jobb som lärare och paramedic, men förhoppningsvis tyckte de inte att vi var för unga eller så.. Håller tummarna! Nästa problem är dock att imorgon blir vi hemlösa hahahhoho. Försöker hitta någonstans att ta vägen nu. Ikväll ska vi ha öl. Mmm. Pga mig så har vi inte gjort något någon av kvällarna den här veckan men har varit helt slut varje kväll. Senaste två dagarna har jag fått jobba tiotimmarspass då de har världens personalbrist och allt har typ sålt slut tre timmar innan stängning. Men det är kul ändå!
 
Nu skiner solen, och jag vill ligga kvar här i rummet och kolla på film. Allt är därmed precis i sin ordning. OCH SNART KOMMER JAG FÅ TRÄFFA HANNA IGEN OK SMÄLLER AV AV LYCKA SAKNAR HENNE SÅ MYCKET OKBYE.
 
 

It's a chemical reaction based upon attraction.

Publicerad 2014-10-18 19:38:00 i allt.,

Jag fick ett jobb häromdagen! Tjoho! Jag som lovade mig själv att aldrig jobba på ett cafe igen, pga diverse orsaker (aka ingen självbehärskning), säljer nu - CUPCAKES. Lola's Cupcakes, närmare bestämt. Blev dock inte placerad i ett av deras caféer, som jag hoppades på (vill ju lära känna människor), utan kommer nu stå i en utav två 'vagnar' på Kings Cross/St Pancras. Mitt i gröten. Men det verkar roligt, människorna jag träffat hittils har varit schyssta och det ska nog bli bra, iallafall just nu. 
 
Idag gick jag och Astrid på långpromenad längs någon flod från Camden Market till någonstans i Tjottahejti. Alltså, vi hade verkligen ingen aning om vart vi var någonstans. Men tack vare bästa appen city mapper kunde vi använda oss av den finurliga funktionen "take me home" så tada! (OBS! INTE SPONSRAD!) Nu har vi legat i sängen och kollat på första Harry Potterfilmen. Jag låtsas att jag kan den och felciterar varannan replik. Till mitt försvar har jag ju dock mest sett den på svenska tack vare gurragubben så ja, jag har faktiskt mina skäl. 
 
Tänk. Jag som alltid velat bojkotta vad jag gjort under dagen. Jag som vill skriva om Viktiga Saker. Lol. Fail! Jag har inga viktiga saker i huvudet längre. Där svävar endast tankar om hur jag vill ha halloweenfest, om vi kommer hitta en lägenhet där vi kan ha halloweenfest, hur vi ska hinna lära känna människor att bjuda in till denna halloweenfest. (Ok, är ej helt seriös! Igår blev jag väldigt arg pga hat mot kritik av artikeln som påpekade bristen av kvinnor i Zlatans dokumentär, samt ignoranta åsikter om I D I O T I S K A och O B E H A G L I G A Mos Maiorum.) Ikväll ska vi nog dricka öl, om våra kroppar tillåter det. Imorgon byter vi lägenhet. Ska bo i samma byggnad som Beyond Retro - hur kan det gå fel? 
 
Puss.
 
 
 
OBS! - Detta var för 7 timmar sen! - OBS! Är inte så fräsch längre!. Speciellt sista bilden är särskilt verklighetsförvrängande. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela