Yooooooo

Publicerad 2014-10-25 16:03:00 i allt.,

Sitter i rummet och lyssnar på babepojkarna. One Direction alltså. Ätit cupcakes till lunch som jag tog hem från jobbet igår. Firade en vecka där igår också! Lol. So much fun. Det är faktiskt riktigt kul. Alla som jag jobbat med hittils har varit hur sköna som helst och cupcakesarna (??) är d-lish. Vilket kanske inte är en positiv sak, menmen. #yolo. Plus att jag kan koppla in min telefon till högtalarna och pumpa typ svensk musik (har alltså inte en enda spellista som inte innehåller Håkan, Krunegård, Silvana Imam eller Lorentz). 
 
Men okej så idag var vi på flatmatedate! Tycker det är ett passande ord. Vi hittade ett rum i en helt amazing flat, så vi träffade helt enkelt det andra paret som är intresserade av det andra dubbelrummet (det är två stycken som båda ska hyras ut). De var väl typ 30 år och hade seriösa jobb som lärare och paramedic, men förhoppningsvis tyckte de inte att vi var för unga eller så.. Håller tummarna! Nästa problem är dock att imorgon blir vi hemlösa hahahhoho. Försöker hitta någonstans att ta vägen nu. Ikväll ska vi ha öl. Mmm. Pga mig så har vi inte gjort något någon av kvällarna den här veckan men har varit helt slut varje kväll. Senaste två dagarna har jag fått jobba tiotimmarspass då de har världens personalbrist och allt har typ sålt slut tre timmar innan stängning. Men det är kul ändå!
 
Nu skiner solen, och jag vill ligga kvar här i rummet och kolla på film. Allt är därmed precis i sin ordning. OCH SNART KOMMER JAG FÅ TRÄFFA HANNA IGEN OK SMÄLLER AV AV LYCKA SAKNAR HENNE SÅ MYCKET OKBYE.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela