yo.

Publicerad 2015-04-27 16:12:27 i allt.,

Igår var det supermegamimosabrunch på Göteborgs. Pga sönderstressade av skolan skulle vi gå i kanske en, två timmar och sen sätta oss och plugga. Väl där, med mimosan i ena handen och pizzabullen i andra, tänkte vi - nä. Vi blir fulla! Såklart. Tror vi köpte 6 flaskor skumpa under eftermiddagen. Mums! Klubbverkarna drog igång dansgolvet så där stod vi mellan ett och fyra och dansade i solglasögon i solen till underbart hög musik. När de spelade Håkan stod jag där och tänkte att nä, bättre än såhär blir det nog inte. Sen vi gick till ekoparken och lånade ett gängs kubb och fortsatte dricka och beställde pizzor och köpte lite mer av Ester och Lisas valborgsdricka och några gick och några kom och när solen gick ner var vi fem kvar och jag tyckte det var en sjukt bra idé att terra mina korridorsgrannar så vi åkte hem till mig. Jag somnade visst på köksgolvet efter ett tag och de gick vid tolv. (Var alltså så full att när de sa att klockan var nio fick jag panik för VI SKULLE VARA PÅ FÖRELÄSNINGEN OM EN TIMME och blev bara konfunderad varför det inte var ljusare ute och sen bara blev mörkare?) 
 
Idag dock. Kom inte ens iväg till föreläsningen. Har varit så nedrans bakis, fått min mens och med den mensvärken från helvetet plus att det verkar som att jag fått typ urinvägsinfektion. BAJS. Måste till ta mig till systemet också för att köpa tillbaka deras valborgsdricka + att jag inte gjort seminariet till imorgon. Är numera livrädd inför valborg för kommer inte kunna hantera mer alkhol. Fan alltså, att dricka alkohol konstant i tolv timmar men inget vatten alls måste vara bland det dummaste jag någonsin gjort. Men kul var det! 

Kräver inte mycket, kräver allt, vet vad jag vill ha så jag tar plats.

Publicerad 2015-04-24 09:24:40 i allt.,

Här sitter jag och käkar kokt ägg med kaviar! Mums. Upptäckte igår att ett helt paket skulle gå ut idag så nu kokade jag upp alla och tänker att eh det kanske håller? Vet att ägg brukar hålla mycket längre än datumet men eh ja ni vet ju hur jag är med sånt... Paniken. Iallafall! Den här veckan alltså fyfan. Alla stressar verkligen sönder nu pga PM-inlämning tio dagar efter valborg och sen är tentan om fem veckor. På riktigt, min kompis bröt nästan ihop på eko häromdagen. Jag försöker chilla lite men ah. Pga detta och Valborg nästa vecka så sa vi alla att mm vi kanske inte går ut den här veckan då, så det blev bara en gång :-))) Hade faktiskt taggat Norrlands 00-musiktema i två veckor så det vägrade jag missa. Men en fest på en vecka känns verkligen som ingenting, det är ju knappt någonting typ. Är en skadad då? Fast nä :)) 
 
Nu funderar jag på om jag ska se om jag kan få drop in-tid och klippa mig idag! HJÄLP!!! vet inte om jag ska klippa det eller inte??? På något sätt gillar jag ju ändå hur det ser ut nu liksom.......
 
Ok puss babes nu ska jag till basgruppsmötet, typ helt oförberedd. Har bara gjort halva uppgiften men jag faattaaar inte den är så konstig. Typ konstitutionsutskottet, de ska testa lagar INNAN de stiftas så hur fan skulle de kunna göra en lagprövning i efterhand? DET GÅR INTE!?!? Dumma seminarieuppgifter alltså sigh. 
 
 

Men livet är kort, för kort för att slösas bort.

Publicerad 2015-04-12 16:18:00 i allt.,

Av något skäl har jag varit helt sjukt glad den senaste veckan? Vilket är så härligt, tbh. Det är härligt att älska livet, om en får vara sådär jobbigt glad :-)) Är verkligen jobbigt glad! Älskade att vara i Paris, älskade mest av allt att få vara med Hanna igen. Och när jag skulle åka hem till Uppsala så kändes det liksom inte tråkigt? Menar inte att säga hej då (igen), det sög men vi kommer ju ses snart igen, men menar liksom att åka tillbaka till den här staden. Knäppt.
 
Sedan har vi det faktum att jag berättade, helt kastrullfull, för honom att han är en av de vackraste personerna jag träffat någon gång och att vi hånglade. Sedan har vi det faktum att jag precis, för fem minuter sedan, bokade biljetter till Spanien!!!!!!!! Fem dagar efter tentan reser jag med tre zuperfina tjejer till huset i Nerja för att dricka vin och lapa sol tills vi spricker. Ska bli så röd :-))))) Och alltså lol på alla i min klass reaktioner på mitt fejs. "Har du vart utomlands eller? Thailand?" "ööööhhh.. Ett regnigt Paris...." Haha. Fjällar som en orm just nu. 
 
Nu ska jag städa och börja med tisdagens semiarium som tydligen ska vara koskit, sigh. Måste börja ta tag i PMet också....... Det ska vara klart en vecka efter Valborg........ OCH SEN BÖRJAR VÅR TENTAPERIOD alltså på riktigt vad händer med tiden det har gått så jävla fort????? Det är valborg om två veckor???? 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela