Kräver inte mycket, kräver allt, vet vad jag vill ha så jag tar plats.

Publicerad 2015-04-24 09:24:40 i allt.,

Här sitter jag och käkar kokt ägg med kaviar! Mums. Upptäckte igår att ett helt paket skulle gå ut idag så nu kokade jag upp alla och tänker att eh det kanske håller? Vet att ägg brukar hålla mycket längre än datumet men eh ja ni vet ju hur jag är med sånt... Paniken. Iallafall! Den här veckan alltså fyfan. Alla stressar verkligen sönder nu pga PM-inlämning tio dagar efter valborg och sen är tentan om fem veckor. På riktigt, min kompis bröt nästan ihop på eko häromdagen. Jag försöker chilla lite men ah. Pga detta och Valborg nästa vecka så sa vi alla att mm vi kanske inte går ut den här veckan då, så det blev bara en gång :-))) Hade faktiskt taggat Norrlands 00-musiktema i två veckor så det vägrade jag missa. Men en fest på en vecka känns verkligen som ingenting, det är ju knappt någonting typ. Är en skadad då? Fast nä :)) 
 
Nu funderar jag på om jag ska se om jag kan få drop in-tid och klippa mig idag! HJÄLP!!! vet inte om jag ska klippa det eller inte??? På något sätt gillar jag ju ändå hur det ser ut nu liksom.......
 
Ok puss babes nu ska jag till basgruppsmötet, typ helt oförberedd. Har bara gjort halva uppgiften men jag faattaaar inte den är så konstig. Typ konstitutionsutskottet, de ska testa lagar INNAN de stiftas så hur fan skulle de kunna göra en lagprövning i efterhand? DET GÅR INTE!?!? Dumma seminarieuppgifter alltså sigh. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela