Men livet är kort, för kort för att slösas bort.

Publicerad 2015-04-12 16:18:00 i allt.,

Av något skäl har jag varit helt sjukt glad den senaste veckan? Vilket är så härligt, tbh. Det är härligt att älska livet, om en får vara sådär jobbigt glad :-)) Är verkligen jobbigt glad! Älskade att vara i Paris, älskade mest av allt att få vara med Hanna igen. Och när jag skulle åka hem till Uppsala så kändes det liksom inte tråkigt? Menar inte att säga hej då (igen), det sög men vi kommer ju ses snart igen, men menar liksom att åka tillbaka till den här staden. Knäppt.
 
Sedan har vi det faktum att jag berättade, helt kastrullfull, för honom att han är en av de vackraste personerna jag träffat någon gång och att vi hånglade. Sedan har vi det faktum att jag precis, för fem minuter sedan, bokade biljetter till Spanien!!!!!!!! Fem dagar efter tentan reser jag med tre zuperfina tjejer till huset i Nerja för att dricka vin och lapa sol tills vi spricker. Ska bli så röd :-))))) Och alltså lol på alla i min klass reaktioner på mitt fejs. "Har du vart utomlands eller? Thailand?" "ööööhhh.. Ett regnigt Paris...." Haha. Fjällar som en orm just nu. 
 
Nu ska jag städa och börja med tisdagens semiarium som tydligen ska vara koskit, sigh. Måste börja ta tag i PMet också....... Det ska vara klart en vecka efter Valborg........ OCH SEN BÖRJAR VÅR TENTAPERIOD alltså på riktigt vad händer med tiden det har gått så jävla fort????? Det är valborg om två veckor???? 
 

Kommentarer

Postat av: hanna

Publicerad 2015-04-12 18:00:30

wiii jobbigt glad är bäst ju <333 så grymt det var att ha dig här också!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela