Sigh.

Publicerad 2015-02-07 17:02:00 i allt.,

Är så himla arg på världen just nu. Är i Stockholm över helgen och satt i soffan och kollade på SNL, när Sia var musikgästen. Så uppträdandet gick ut på att Sia stod i mitten och två dansare bara tar över scenen och det var tjejen från musikvideon till Elastic Heart och en vuxen kvinna. Vet inte om ni har sett den videon men om ni missat den - GÖR DET NU! Den är helt fantastisk och otrolig och så bra gjord och hon är så talangfull att jag tappar andan. På riktigt. Diskuterade det någon gång, hur mycket kritik den videon har fått. Vilket jag någonstans kan förstå men jag håller verkligen, verkligen inte med. Inte någonstans. Det är det som är så vackert med dans - att riktigt bra dansare kan bli något helt annat än vad de först ser ut att vara. Som med all konst egentligen. Så, iallafall, kan kanske vara därför de under SNL-framträdandet valde en vuxen kvinna istället. MEN det jag ville komma fram till var att jag klickade mig in på en intervju med Maddie, den här tolvåriga tjejen som dansar som en gudinna. De två programledarna nämner att de inte kan förstå hur Maddie kan röra sin kropp på det sättet och när själva intervjun börjar säger de "and you're SO beautiful, and your SKIN -----" osv. 
 
Började alltså gråta. Inte för att jag just i denna stund är ledsen på världen och samhället, utan så fruktansvärt jävla ARG. En tolvåring som dansar helt mirakulöst bra blir alltså kommenterad på sin hud det första som händer? Hur vacker hon är? Jaha? So? DET ÄR INTE DÄRFÖR HON ÄR DÄR. 
 
Men vad vet jag. Jag överreagerar väl som vanligt. Det här kanske är vad tolvåriga Justin Bieber också fick höra när han slog igenom? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela