Cover your crystal eyes, and let your colors bleed and blend with mine.

Publicerad 2015-06-06 10:33:58 i allt.,

Of monsters and men har släppt nytt album! Det är amazing. 
 
Men tjoho! Jag överlevde tentan i måndags. Var helt inställd på omtenta i augusti men den gick faktiskt bättre än jag hoppats på. Får aldrig mer än B, alltså godkänt, men det visste jag ju liksom. Men skrev ändå mycket grejer så hoppas på att jag lyckades plocka ihop nog med poäng till G iallafall. Om jag kuggar den nu kommer jag dock gå under bara för att jag höjt förväntningarna.. Hehe. Men yay! Under mina första sommarlovsdagar har jag druckit kopiösa mängder alkohol, ätit ännu mer sushi och typ hängt med de andra som var kvar i uppis. Kom till Stockholm i torsdags och det känns lite förjävligt. Blööö. Vill inte vara här. Ska bli så najs att hänga med alla vänner men nä just nu tycker jag Stockholm är ganska tråkigt. Föredrar London och Uppsala isåfall. 
 
Men! Tur det för om 2 timmar åker jag till Arlanda och flyger till Spanien med Hedda, Lisa och Sofia. Yay!!!!! Ska spamma alla sociala medier bara för att skryta. Hohho. Kom på att det var länge sen som jag var utomlands på *en veckas solsemester* såhär. Hade ingen aning om vad jag skulle packa! Närmast var ju Kroatien förra året men det var ju under tågluffen och då hade jag ju en kjol och ett linne under hela veckan, typ. Sedan finns även det faktum att jag varken har shorts eller bikinis som passar längre.... Menmen. Alltså det här med vikt??? Så jävla trött. Säger det en gång för alla, så ni som jag inte träffat på ett tag är beredda: Jag har gått upp väldigt mycket i vikt. Liksom, tror nog att enligt BMI är jag säkerligen överviktig. (Om jag nu visste hur en räknar ut BMI). Men liksom aaahhh pallar inte bry mig. Även om min kropp mår ganska piss just nu efter en termin av en diet bestående endast av alkohol, chips och lite pasta pesto här och där så har jag liksom aldrig mått så bra. Vilket jag älskar! Så tänker att det här med att ta hand om min kropp orkar jag inte lägga energi på just nu. Och även om jag får ångest av tanken att gå runt i bikini så tänker jag att ah men vafan, jag har haft den här jävla ångesten sen jag var elva år. Även när jag var 13 och knappt åt så tyckte jag att jag var fetast i världen. Så VARFÖR ska jag lägga ännu mer energi på det nu??? Pallar inte. 
 
Tänker inte säga förlåt om jag uttråkar er för liksom dis my blogg men har tänkt en del på det här på senaste. Samhället är vidrigt men äsch. När ens huvud erbjuder en chans att skita i vad samhället tycker, då ska en ta den. 
 
Puss! Btw, insåg precis att jag ska till min hudläkare två dagar efter att vi kommer hem från Spanien. Och ni vet ju jag och solkräm... Och hudläkare som nog iiiinte gillar sönderbrända cancerpotentiella kroppar... Det kommer bli en spännande krock!

Kommentarer

Postat av: hanna

Publicerad 2015-06-06 14:33:52

alltså så duktigt med tentan och härligt med spanien nu, njut!

och vad gäller ideal så gör du helt rätt i att skita i dom, du är så jäkla snygg som du är och den pissiga kroppsbilden (enligt samhället då) sitter så djupt inpräntad i huvudet att man ALDRIG kommer bli nöjd om man ska följa den och det är så onödigt att ens bry sig om för du är grymgrymgrym som du är.

puss på dig vi ses snart(!!!) <333

Postat av: A

Publicerad 2015-06-07 20:30:44

Darling, du är lika säker på dig själv som solen <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela