Poop.

Publicerad 2015-03-29 15:40:41 i allt.,

Är så lack just nu, köpte ju min nya telefon i februari efter att ha pajat den gamla på jävla stocken och tänkte att nä kanske dags att föra över de senaste månadernas bilder till datorn och SÅ FUNGERAR DET INTE. Jävla bullshit. Iphoto bara laddar och sen hänger den upp sig så jag måste tvångsavsluta. Den kommer till "laddar in bilder" sen fuckar den. Varje gång. Blir ledsen ju, har ingen möjlighet att spara mina bilder????? Börjar bli så trött på den här datorn när ska den ge sig. Kommer ju inte ha råd att köpa en ny inom det närmsta halvåret liksom. AGHHHHHH. Så jävla idiotiskt vet inte vad jag ska göra bajsskitsak. Och nej jag överreagerar inte för vad fan ska jag göra av alla mina bilder jag har på telefonen????????????

We're dancing with the demons in our mind.

Publicerad 2015-03-20 15:02:41 i allt.,

Vi har ju det här med att jag tycker juridik är sjukt intressant. Sen har vi även det här med att jag fortfarande är lika dålig på att plugga som jag alltid har varit. Lololol! Men det kan också leda till goda saker - JAG HAR BILJETT TILL WAY OUT WEST!!! Köpte till mig och sofia idag hohohihih. Ska bara försöka fixa till hanna också på nåt sätt så är jag oh so happy. 
 
Haha, alltså, på rille jag gick in på skatteverket för att kolla SKATTEÅTERBÄRINGEN a la robin hood och så ba eeh deklarera? Måste jag deklarera?? Fattar inget och jag har väl fan ingen aning om hur mkt lön jag fick förra året så hur ska jag veta om det är korrekt eller inte. Sigh. Så jag har iallafall gått igenom alla steg i deklarationen istället för att plugga hoho. Men det är najs för nu kan jag tänka att skatten jag får tillbaka betalar biljetten till wow! Assoft!!
 
Snart ska jag på bio också, fatta lyxlivet jag lever atm. Not. Lider fortfarande av brutal ångest från senaste utekvällen och har någon feber som kommer och går lite som den vill, och har gjort det i en vecka nu. Sjukt irriterande. Och sen har jag SÅ mycket i skolan nu med seminarier och rättegångsspel och en övningstenta på en vecka men ändå så sitter jag här och inte pluggar. Fan. Är hopplös. MÅSTE SKÄRPA MIG GODDAMNIT. 
 
Hej svej leverpastej xx
 
ps. ja jag älskar fortfarande måns semlerövs mellolåt lika mycket, hur copycatad den än är. den är fantastisk och även om konceptet är stulet så blev jag så tagen första gången jag såg det för ingen har någonsin gjort något liknande i eurovision och det är ändå ganska ballt puss ds.

While you were sitting in the backseat, smoking the cigarette you thought was going to be your last, i was falling deep, deeply in love with you.

Publicerad 2015-03-10 17:36:41 i allt.,

 
Åh mina små fågelungar! Därute i världen! Ibland så slås jag av ba. Wow. Vi är SÅ coola. Det är så coolt hur jag har så många kompisar som är överallt runt i världen och gör helt olika saker. Blir liksom inte ledsen över de som jag inte pratat med på flera månader. Över några av mina närmsta vänner som jag bara träffat en eller två gånger sedan september. Det kanske låter konstigt och det är klart det är tråkigt men det känns liksom inte LEDSAMT. Om ni förstår. Det är ju inte meningen att vi ska leva samma liv? Vi kan ju leva olika liv men tillsammans. (Ojoj ostvarning där minsann.) 
 
Sådär ja! Där har vi dagens filosofilektion :-)))
 
Jag har fått igång internet här för första gången på över två veckor. I söndags fick jag panne och köpte en sån där mobilt bredband-grunka från 3 som en kan fylla på med internet efterhand, men det fungerade inte heller! Så jag gick dit idag, fullt redo att ragea och vara otacksam kund men sen öppnade han det och ba. Du har ju lagt in simkortet helt knasigt. JAG tyckte att jag satte in det precis som det såg ut på bilden men tydligen inte. Hade liksom puttat ut det lilla simkortet ur det stora (ni vet hur det som för telefoner finns olika storlekar?) och lagt det åt helt fel håll. Så ja. Nu ska det tydligen funka hehe. 
 
Annars har jag varit på P3-gasquen, fått nytt boende, lyckats knipa biljett till midsomMARSittningen nästa helg, kommit på en brilljant mellodrinklek (inför finalen på lördag - varje gång någon sjunger falskt ska en dricka), kirrat sommarjobb, KÖPT BILJETTER TILL PARIS OM TRE VECKOR, planerat solresa efter tentan i juni.... Ja. Life. Började nästan gråta idag pga att jag verkligen inte fattade vad en domare i Europadomstolen menade i sin särskilda mening i ett rättsfall. Det var jobbigt :( Så nu är jag hemma och ska se ett avsnitt av cougar town innan jag fortsätter plugga. 
 
Cya babes

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela