We're dancing with the demons in our mind.

Publicerad 2015-03-20 15:02:41 i allt.,

Vi har ju det här med att jag tycker juridik är sjukt intressant. Sen har vi även det här med att jag fortfarande är lika dålig på att plugga som jag alltid har varit. Lololol! Men det kan också leda till goda saker - JAG HAR BILJETT TILL WAY OUT WEST!!! Köpte till mig och sofia idag hohohihih. Ska bara försöka fixa till hanna också på nåt sätt så är jag oh so happy. 
 
Haha, alltså, på rille jag gick in på skatteverket för att kolla SKATTEÅTERBÄRINGEN a la robin hood och så ba eeh deklarera? Måste jag deklarera?? Fattar inget och jag har väl fan ingen aning om hur mkt lön jag fick förra året så hur ska jag veta om det är korrekt eller inte. Sigh. Så jag har iallafall gått igenom alla steg i deklarationen istället för att plugga hoho. Men det är najs för nu kan jag tänka att skatten jag får tillbaka betalar biljetten till wow! Assoft!!
 
Snart ska jag på bio också, fatta lyxlivet jag lever atm. Not. Lider fortfarande av brutal ångest från senaste utekvällen och har någon feber som kommer och går lite som den vill, och har gjort det i en vecka nu. Sjukt irriterande. Och sen har jag SÅ mycket i skolan nu med seminarier och rättegångsspel och en övningstenta på en vecka men ändå så sitter jag här och inte pluggar. Fan. Är hopplös. MÅSTE SKÄRPA MIG GODDAMNIT. 
 
Hej svej leverpastej xx
 
ps. ja jag älskar fortfarande måns semlerövs mellolåt lika mycket, hur copycatad den än är. den är fantastisk och även om konceptet är stulet så blev jag så tagen första gången jag såg det för ingen har någonsin gjort något liknande i eurovision och det är ändå ganska ballt puss ds.

Kommentarer

Postat av: h

Publicerad 2015-03-23 20:13:53

och wihi snart är du här hos mig i paris också <333

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela