Jag ville skriva en liten visa, där ögonblick blir till evighet.

Publicerad 2015-05-05 11:40:00 i allt.,

Klockan är halv tolv och idag har jag egentligen bara sprungit fram och tillbaka från tvättstugan samt städat rummet. Insett att jag inte ätit frukost. Försökt komma på vad jag ska äta till lunch. Försökt klura ut om jag känner mig mer eller mindre svimfärdig än igår. Funderat på om jag ska ringa vårdcentralen och försöka få tag på läkarintyg och därmed skjuta upp PM-inlämningen som är nästa måndag. Insett att jag faktiskt mår lite bättre idag än igår. Inte vågat prova läsa något på papper i rädsla för att det fortfarande inte ska gå. De senaste dagarna har jag bara velat slå huvudet och skrika att DU ÄR INTE FULL BOKSTÄVERNA SKA INTE FLYTA RUNT SÅDÄR KAN DU SNÄLLA SLUTA. (Det konstiga är att det varit lättare att läsa/skriva på datorn? Ett kort tag bara men fortfarande. På papper har det inte gått alls.) Nä. Stressen gör alla lite galna nu. 
 
Egentligen gick jag väl i ide när hjärnskakningen happened för en vecka sen men ah nu får jag väl gräva ner mig ännu djupare. Eeeehhhh. Pallar inte. Men ok om en månad åker vi till Spanien och då är tentan inlämnad och mitt PM skrivet och alla kommer sluta stressa över hur de måste få AB för annars ----- och..... 
 
Är lite spänd på att se hur den här månaden kommer gå alltså jag som aldrig kunnat plugga ska skriva mitt första riktiga PM och min första tenta. Spännande. 

Kommentarer

Postat av: hanna

Publicerad 2015-05-05 18:36:19

alltså hoppas du mår bättre snart!!! <3333 och sjukt najs med spanien ju, fokusera på att det kommer efter allt plugg :))).

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela