I swapped contact with reality for a country house, in a bright translucent daydream

Publicerad 2015-10-21 09:11:47 i allt.,

Alltså, hade någon kommit till mig i oktober förra året och sagt: Om ett år Karro, då bor du i Uppsala och pluggar andra terminen på juristprogrammet som du kom in på trots att du trodde att du skulle behöva skriva Högskoleprovet en fjärde, femte och säkert sjätte gång för att bli antagen. 
 
Antar att det är likadant för alla människor. Något oväntat händer och helt plötsligt står en där, utan att riktigt ha hängt med på hur det faktiskt hände. Nu sitter jag här i en lägenhet som jag delar med en person jag inte ens visste existerade, funderar på om jag ska försöka bli ordförande för FemJurs eventutskott eller om jag ska fortsätta som innan, kanske hoppa av klubbverket och försöka engagera mig i redaktionsutskottet i Utrikespolitiska föreningen? Tänk, om jag faktiskt kunde få skriva lite mer. Få prova på min gamla dröm att plugga både juridik och journalistik, även om det blir i ett miniformat. Samtidigt så eh hur skulle det gå till? Även om jag älskar att skriva så har ju bara alla svenskalärare ever gett mig knappt godkänt på de flesta skrivprojekt. Samtidigt vet en ju aldrig förräns en har provat! När om inte nu. hohohohoho min nästa plan är att bli the master of klyschor! Yäh. 
 
 
 
 

You can be in several different places, I am sensing your location.

Publicerad 2015-10-14 10:33:00 i allt.,

ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Såg precis att Håkan spelar på Ullevi 4 juni nästa år. ORKAR INTE ATT JAG SKA MISSA DET EN GÅNG TILL. Tror inte jag kan genomgå det en andra gång faktiskt. Biljetterna släpps ju på lördag och kan ju omöjligt veta när vår tenta är då :((((( lär ju va den eller veckan efter MEN HOW CAN I KNOW. Fucking suuuugeeeeer. 
 
Men. Well. LIVET. Imorse vaknade jag av mig själv klockan tio över sju och gick ut och promenerade i en timme. VEM ÄR JAG ENS. Förstår ni vad jag säger? 1. Jag vaknade av mig själv och 2. jag gick frivilligt ut och promenerade i en minusgrad. What the actual fuck.
 
Annars har jag turnat into en kvällstrött pensionär - här i lägenheten säger vi god natt till varandra klockan nio varje kväll. Igår frågade Kelsea "orkar vi kolla på PH ikväll?". Vi kollade på varandra och skrattade. ASGARV. Lol. As if. Orkar inte ens vara vaken till första reklamen. Oh well. Inte ens festsugen är jag??? En gång i veckan och jag känner mig MÄTT på festande. Who am i even. Tappat greppet om allt som alltid varit jag men det kanske inte är negativt, vad vet jag. Lite spännande på vissa sätt. *Tar ett stort kliv in i vuxenlivet, med ett avbrott för chips till frukost*. Nä skoja, inte ens jag äter chips till frukost. Jag brukar faktiskt vänta lite tills efter att jag fått i mig lite yoghurt och havregryn. :-))))
 
Nu lanserar jag del 1 av Karro dansar till Freelance Whales och fotar sig själv. 
 
Notera gärna vimplarna i bakgrunden. Vi satte upp dem igår efter att vi tog hem dem från FemJurs kickoff som vi var med och ordnade i fredags. Nu har vi kalas varje dag!
 
Och alltså LOL på min hand whats up with that. Mina sk pianofingrar är long gone, eller vadå?
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela