You can be in several different places, I am sensing your location.

Publicerad 2015-10-14 10:33:00 i allt.,

ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Såg precis att Håkan spelar på Ullevi 4 juni nästa år. ORKAR INTE ATT JAG SKA MISSA DET EN GÅNG TILL. Tror inte jag kan genomgå det en andra gång faktiskt. Biljetterna släpps ju på lördag och kan ju omöjligt veta när vår tenta är då :((((( lär ju va den eller veckan efter MEN HOW CAN I KNOW. Fucking suuuugeeeeer. 
 
Men. Well. LIVET. Imorse vaknade jag av mig själv klockan tio över sju och gick ut och promenerade i en timme. VEM ÄR JAG ENS. Förstår ni vad jag säger? 1. Jag vaknade av mig själv och 2. jag gick frivilligt ut och promenerade i en minusgrad. What the actual fuck.
 
Annars har jag turnat into en kvällstrött pensionär - här i lägenheten säger vi god natt till varandra klockan nio varje kväll. Igår frågade Kelsea "orkar vi kolla på PH ikväll?". Vi kollade på varandra och skrattade. ASGARV. Lol. As if. Orkar inte ens vara vaken till första reklamen. Oh well. Inte ens festsugen är jag??? En gång i veckan och jag känner mig MÄTT på festande. Who am i even. Tappat greppet om allt som alltid varit jag men det kanske inte är negativt, vad vet jag. Lite spännande på vissa sätt. *Tar ett stort kliv in i vuxenlivet, med ett avbrott för chips till frukost*. Nä skoja, inte ens jag äter chips till frukost. Jag brukar faktiskt vänta lite tills efter att jag fått i mig lite yoghurt och havregryn. :-))))
 
Nu lanserar jag del 1 av Karro dansar till Freelance Whales och fotar sig själv. 
 
Notera gärna vimplarna i bakgrunden. Vi satte upp dem igår efter att vi tog hem dem från FemJurs kickoff som vi var med och ordnade i fredags. Nu har vi kalas varje dag!
 
Och alltså LOL på min hand whats up with that. Mina sk pianofingrar är long gone, eller vadå?
 
 

Kommentarer

Postat av: morre

Publicerad 2015-10-20 20:54:39

åååh larry saknar dig du är ju bäst hihiiii pusseluss

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela