Har någon kysst dig som om det var en revolution? Hur kan du nöja dig med mindre?

Publicerad 2016-10-06 13:14:00 i allt.,

Klockan är 13:02. Med andra ord: klockan är 26 timmar och 58 minuter till inlämning. Jag har 4 000 snabbt ihopkrafsade tecken av vad som ska bli 12 000 välskrivna och ihophängande tecken. 
 
Jag vet att jag kommer klara det. Inte för att offenda jantelagen, men på något sätt klarar jag ju det alltid. Ofta på millimetern, men jag gör det ändå. Det går ju alltid. Men nu börjar jag bli osäker för jag vet att jag kan skriva ihop en väldigt grundlig och ickeanalyserande text, men det här är första gången jag inte är säker på om det räcker? Aja. Inte som att jag har så mycket val. Men det är synd, för även om jag först tyckte att medverkansansvar till brott var så jävla tråkigt först så tror jag nu att det skulle kunna vara intressant, om jag bara hade tid att sätta mig in i ämnet och alla diskussioner ordentligt. 
 
Inte för att det spelar så stor roll. Som med alla juridiska problem och diskussioner kommer alla, förr eller senare, fram till samma svar: 
 
det finns ingen klarhet i detta, det råder gränsdragningsproblem i ämnet, det är upp till domstol att anpassa bedömningar efter varje enskilt fall.
 
--> Och sedan ska vi bygga en egen bedömning utifrån det som det inte finns något svar på.
 
Lol. Är det lättare att vara, typ, läkare? Typ - skär du i denna artär kommer patienten dö, om du inte gör det kan hen överleva. Eller, om du bygger på detta sätt kommer byggnaden falla ihop. Gör du det såhär kan byggnaden hålla. 
 
Alltså, vet ju att inget är så enkelt. Men jag önsketänker. Och förresten! På tal om önsketänkande. Funderar på att ta uppehåll nästa termin? Vet inte vad jag ska göra då dock. Men är det dumt att ta ett halvårs uppehåll nu, fortsätta läsa sista (!!!) två terminerna av grundutbildningen och sen ta ett till, längre, uppehåll innan fördjupningskurserna? En tanke jag har är att läsa någon/några kurser (typ historia och någon skrivkurs) i LUND och inte i uppsala under typ en termin. Men vet inte, det kanske inte blir kul? Kanske är svårt att få friends från en kurs, och känns jobbigt att hänga efter mina gamla kompisar när de lever deras liv? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela