Hejsansvejsankartongkatastorf

Publicerad 2012-12-27 13:13:36 i allt.,

Insåg att det här var första gången jag satte på datorn sedan i söndags. Och det är torsdag idag. Rekord, tror jag nästan! Och nu gjorde jag det bara för att kunna lyssna på musik när jag gör iordning mig. Och för att blogga, tydligen. 
 
Hoppas alla har en wonderbar jul, oavsett var i världen ni befinner er (Hong Kong, Thailand, Sydafrika, Stockholm, New York, Kanada, Michigan, Florida, Atlanta, Chile, allt vad det är). För nej, jag anser att julen inte är slut förräns man tagit ner alla julprydnader.
 
Jag fick btw 14 böcker i julklapp. Alla jag önskade mig. Har läst ut två. Plus att jag fick säsong 1 och 2 av Supernatural av min älskade, bästaste, underbaraste lillebror. Han känner mig så väl. Fick även två filmer/dokumentärer/inspelningar om Håkan Hellström. Skor. Kläder. Marshmallows. Ja, lite allt möjligt. 
 
Jag är glad och nu ska jag till stan och lämna tillbaka finaste, vinröda levi's shortsen som jag köpte för halva priset. Stod storlek M eller L på prislappen, men visade sig vara storlek 34. Så jag behöver inte ha ångest för att jag inte fick på mig dem. 
 
Oj va långt det blev och snart går min buss CIAO på er finaste älvorna <3 (ingen aning om vart det kom ifrån). 
 
 
Med nitar på axlarna känner man sig kool. Och nej, jag har inte fixat mitt hår än. Ni behöver inte bli rädda att jag ska gå ut så in public.

Kommentarer

Postat av: Thea

Publicerad 2013-01-02 21:23:00

DU ÄR BÄST!!!!

Svar: bästhäst du med!
karolinalind.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela