Humor.

Publicerad 2012-05-29 19:39:18 i allt.,

Vill ni veta något roligt? Nä, kunde just tänka mig det... Ni gick väl bara in här, visserligen för att skratta, men det skulle vara ett skratt åt mig och inte med mig, för att.. Ja. Jag är jag. Och jag skriver här. Och det är inte särskilt intressant.

 

Whatevs. Till det roliga! När jag tog min spruta (ja, för den var bara min och ingen annans) (så det så) imorse så gjorde jag nog omedvetet lite miner och möjligen ett litet ljud eftersom det VAR EN FLERA CENTIMETER LÅNG NÅL I MIN ARM. Sjuksköterskan stod där och ba "djupa andetag, sluta inte andas, gör det ont, djupa andetag, ANDAS GODDAMNIT JAG SER ATT DU BLIR HELT BLÅ I FEJJAN". Och när jag skulle gå sa hon "nu vill jag att du sätter dig där ute ett tag i en stol" "okej" "ja jag vill att du sätter dig därute ett tag innan du går till kassan" "okej" "sätt dig därute".

 

 

Hon sa inte det till någon annan så tror hon var rädd för att jag skulle svimma. Jag gick därifrån direkt iallafall. Det var nästan så att jag hyrde in bebisen som satt i väntrummet att utropa "TROLOLOLOL" när sjuksköterskan gick ut för att hämta nästa patient. Sucker. Men vafan vet hon liksom, jag kanske är naturligt blå i fejset? Who knows.

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela