Det tar en del år, en del sår att bli ung.

Publicerad 2013-04-28 18:47:00 i allt.,

Idag har jag legat i min säng och kollat på film. Inte pluggat. Tog mig igenom helvetesveckan, även om det var knappt, och tyckte jag förtjänade en dag som var helt och totalt meningslös. Nästa vecka kommer bli brabrabra. Vi har mösspåtagning (!!) och på förmiddagen är det spritfrukost med klassen (hur taggad) och på kvällen ska jag dricka och dansa och tagga studenten med majoriteten av mina bästa, bästa kompisar. På onsdag är vi lediga och det enda jag har i pluggväg är ett svenskanationella tal på torsdag som jag inte är så orolig för. Än iallafall. 
 
Laddade precis över bilder från telefonen till datorn och, á la klassisk bloggare, så är jag ju tvungen att publicera dem för jag har inget bättre för mig. Suddiga iphone-bilder (från min telefon som varit med mig i två hela veckor nu <3) från den seriöst KORTA veckan som gått och jobbig men ändå ganska rolig. 
 
 
I måndags var jag på skiva, utan en droppe alkohol i mig. Konstigt ändå. Första gången jag var ute nykter, yay me! Utklädda till maffiaboss, sailor och shepherd kämpade jag, Matilda och Ellinor oss igenom rökandet av cigarren jag fått med mig. Aldrig lyckades jag ens dra ett äkta munbloss.. Det kom liksom ingen rök?

Victoria illustrerade hennes tankar under sista naturvetenskapslektionen innan provet. Hej vi hatar vår lärare.

Låtsades ha koll på läget under barnvaktningen. Lol skämtet.

Jenny publicerade en bild från London. Eh ja... Mitt ansiktsuttryck beskriver nog mitt mentala tillstånd under vissa dagar när vi var där.
VI SATT UTE I SOLEN DÄR DET VAR VINDSTILLA OCH LÖKADE! Vårvårvår.
Taggade tjejer under kören...
Hej jag skulle köpa "något att tugga på" till nationella uppsatsskrivningen i svenska. Yolo.
Efter att ha skrivit den där jävla uppsatsen i 5 timmar åt vi chips hos mig. Pauline är het jag vet.
Ägnade min fredagkväll åt att läsa igenom gamla KP-tidningar. Här en artikel om två 11-åringar.
Igår bjöd Pauline in oss till invigningen av Gröna Lund. Det var sol och jag hängde med Ellen för andra gången i mitt liv. Det var najs. Åt konstant på gratis glass eller kinderägg.
 Ellen blev fin och jag lekte galen vetenskapsman.
 
TJOHEJ! puss. kram. 
 
men vänta.. jag glömde visst berätta...
 
VI TOG KORT MED MARIA MONTAZAMI!!!! starstruck så in i helvete. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela