It is saying these things that keeps us from falling apart. And maybe by imagining these futures we can make them real, and maybe not, but either way we must imagine them. The light rushes out and floods in.

Publicerad 2013-06-26 18:33:00 i allt.,

Livet är allt underligt ibland. Lite lagom då och då slår något mig i ansiktet som för att säga du har tagit studenten inser du att det är sommaren efter studenten HALLÅ INSER DU HUR DU MÅSTE TA VARA PÅ VARENDA LITEN SEKUND FÖR CARPE DIEM OSV. Vet inte riktigt hur jag sak förhålla mig till det. Underligt. 
 
Ändå så har jag fortfarande inte haft en enda sovmorgon sedan studenten. Jag var på Hultsfred i tre dagar (även om det bara blev en natt) och såg 14 band som jag älskarälskarälskar och jag vet inte hur många gånger jag insåg hur mycket jag älskar livet. Sen var jag i Rom i 6 dagar. Såg sten, åt mat och svettades. Konstant. I en vecka. Livstrauma, just sayin. 
 
Har dock ingen lust att lägga ut 375 oredigerade bilder, plus att jag har bättre för mig. Yolo. 
 
Idag har jag hängt på museum med tre småkillar. Nu är jag död och ska hem till en kompis för att äta kladdkaka till middag. Mitt nyttiga liv började i måndags och oh vad bra det går!
 
 
(tre bilder som är ganska härliga ändå)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela