Kind of there but not quite.

Publicerad 2013-11-29 12:42:48 i allt.,

Känner att alla mina vänners bloggar sakta glider bort från mig. Ingen uppdaterar? Förutom Sara då, Sara är bra på det. Bara det att jag blir arg när hon börjar skriva om sin jäkla resa till LA (vilken subtil hint va) (sara plis får jag följa med) (uäääää). 
 
Den här veckan har jag knappt jobbat någonting + varit lite smått sjuk (igen) = alldeles för lite människor och alldeles för mycket fruktansvärda tankar. Vill bort från Sverige pga tror inte jag klarar av ett halvår till av att bara gå runt hemma när det finns så mycket att se. Vill flytta till London och/eller Paris men har ingen att flytta med. Känner mig ack så ensam i denna hektiska värld. Är rädd för att om ett år sitta kvar hemma hos mamma och pappa och inte ha upplevt något. 
 
Har funderat på en längre resa i vår men alltså, vill jag verkligen göra slut på alla pengar jag förhoppningsvis har sparat ihop till då? Är ju inte redo att börja plugga nästa höst, vill åka iväg då också. 
 
Positivt är väl kanske att bara det faktum att jag börjar tänka på det här som något som skulle kunna hända om några månader betyder att jag rör mig lite, lite framåt. Har inte velat planera något alls eftersom jag inte haft jobb eller pengar men nu kan jag liksom se att tunneln svänger och på andra sidan kanske det finns en liten nödutgång?

Nä, jag vet inte. Vill iallafall att något ska hända. Imorgon har jag min sista lediga dag fram till 23 december. Idag är min näst sista så jag planerar att äta godis, se på doctor who och söka jobb till januari. Och ikväll ska jag ut och dansa för kan du inte andas genom näsan samt lider av rethosta? Lösningen stavas alkohol.
 
PUSS

Kommentarer

Postat av: Elsa

Publicerad 2013-12-03 06:08:24

men hallå Karro!! Coachella juuu!
snällaaaaa kom hit så vi kan gå <3

Postat av: maggan

Publicerad 2013-12-10 14:55:55

Karrroooo !! hallå du kan ju åka själv också!! dont worry man hittar nya vänner var man än är jue :D :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela