the universe is infinite in every which direction, so you are the very center of it. yet somehow, so am i. and we are so very far apart.

Publicerad 2013-11-12 23:05:04 i allt.,

Mmm. 
 
Allt står ganska still. Som om jag kan ana hur världen fortsätter snurra för alla andra men inne i min lilla bubbla har den stannat. Och helvete. Varför ska man må dåligt över sin avundsjuka? Jag vill kunna säga rakt ut hur jävla avundsjuk jag är på folk runtomkring mig. Vilket jag antar att jag gör nu. På de som inte behövde ägna fyra månader åt att hitta två jobb där det ena bara gäller enstaka helger och det andra inte ens pågår en månad. Som får in iallafall lite lön och vågar tänka längre än en vecka framåt. JAG HAR SÅ MYCKET JAG VILL GÖRA. Men när ska jag få det gjort? Och ibland tänker jag såhär och då blir jag bara arg för gud är jag verkligen avundsjuk? Det är ju mitt fel för jag är väl lat som inte hittat något. Eller bara misslyckad. Usch. Att känna sig misslyckad suger. Och ni vet när en trillar på ett ögonblick då världen står stilla på ett bra sätt och en bara vet att ingenting kan skada en. Och sen går det över och försvinner trots att en försöker hålla fast i det så länge som möjligt. 
 
Nä. Jag borde väl sluta skriva på kvällen. Leder nog aldrig till något bra. Speciellt inte när en är sjuk och spenderar dagen åt att kolla på the carrie diaires där vissa killar är så snygga att en får andnöd. 
 
För, hur osannolikt det än låter efter att ha läst vad jag skriver här om kvällarna, så gillar jag ju livet. Älskar det. Det känns lite grått bara när ingenting händer. När det enda of importance är insikten att jag faktiskt inte gör någonting alls när jag borde utbilda mig till sjuksköterska och åka till filippinerna, eller utbilda mig till jurist och journalist för att kunna gräva fram de mest korrupta och skakande historierna, eller bara slåss så hårt för det jag tror på att jag får lagen emot mig men samhället med mig. Hmm. Vilket antiklimax.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela