It's the story in the making.

Publicerad 2013-10-31 23:11:00 i allt.,

Ni vet den där gången när vi var på en festival och vi kom dit och de hade redan börjat spela på den lilla scenen och vi sprang från tältet med tunga gummistövlar och varma regnjackor genom campingen till scenområdet och över gräset och då sprang vi ännu snabbare för de spelade en av de bästa låtarna och vi kom fram och ställde oss längst fram vid stängslet och det var bland det bästa någonsin. 
 
Det var ju i juni, två veckor efter studenten, en dag innan Rom, två månader innan min nittonårsdag, min plan var att "skaffa jobb i augusti-september". Nu är det i princip november och jag har faktiskt jobbat idag och även om jag höll på att spy av ångest på vägen dit gick det ganska bra. Jag försöker att aldrig ha en ledig stund nu för tiden för då tränger sig tankarna på och det krävs så fruktansvärt mycket energi att tränga bort dem och samtidigt ignorera avundsjukan som bara finns där av ingen anledning alls för mitt liv är bäst men det verkar inte riktigt mitt huvud förstå.
 
Alltså, vet att det här är typ det enda jag skriver om men de få tillfällen när jag får lust att blogga, ja då sitter jag ensam på mitt rum utan något att göra. Och då tränger som sagt tankarna in i skelettet och jag vill bara att de ska ut, ut, ut. Resten av tiden är jag glad, lovar :)). Speciellt nu, för jag har varenda sekund av helgen uppbokad och det är en så härlig kontrast till hösten då jag bara gått hemma. Ja!
 
(ps hej det här inlägget skulle handla om dog is dead för jag såg den här musikvideon för första gången (jag kollar aldrig på musikvideos?!) MEN VA FAN depp är lätt att skriva om ds.)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela