i hear their mouths making foreign sounds / sometimes i think they're all just speaking tongues

Publicerad 2014-08-21 19:05:00 i allt.,

Idag hittade jag en kvällskurs i London som börjar 7 oktober och visserligen endast är ett par timmar i veckan men det är något av en introduktion till Human Rights Law vilket är liksom precis vad jag vill plugga och arbeta med i framtiden. Introduktion till hur det ser ut, och går till, med internationella lagar samt Storbritanniens nationella. HUR INTRESSANT. Letade först som en galning efter kurser inom ämnet gender och equality och typ gender & politics och gender & sociology men det gick inte så bra. Tror dock att human rights är jävligt intressant det också. Synd att det inte verkar finnas någon heltidskurs som pågår i tex tre månader utan att det antingen är ett helt program som pågår i minst 2 år eller mesiga kvällskurser på 2 timmar i veckan. Hur som helst skulle det vara roligt att göra något sådant samtidigt som jag jobbar.
 
Laddade även över sommarens alla kassa mobilbilder till datorn idag, från tågluffen och emmaboda. Därav dagens Londonfokus. Måste härifrån snart. Puss!
 
 
 
 
För er mindre allmänbildade är las zorras spanska och betyder antingen tjejrävarna eller fittorna. Vad en nu behagar för tolkning. Och på tal om något helt annat, när ska jag hitta orken att fixa den här förjävliga designen så att allt inte ser helt tråkigt och grått och litet och mesigt ut?

Kommentarer

Postat av: H

Publicerad 2014-08-26 22:38:16

näzz med kursen hörru. Jag har gjort en ny blogg nu btw kollakollakolla! puss

Postat av: Alice

Publicerad 2014-10-04 00:05:47

jag tycker att kvällskursen låter förjävla bra, och att du är förjävla bra som gör detta! PUSS

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela