ps vilka följer med på manifestationen på lördag ds.

Publicerad 2014-01-16 23:30:00 i allt.,

Ska bli lite intressant att imorgon läsa alla reaktioner på kvällens fittstim och debatt. Hur många satt inte bänkade framför ettan ikväll liksom? 
 
Själv blir jag helt matt för vet inte vad jag tycker och tänker längre (har jag någonsin vetat det?). Någonting känns självklart och en minut senare sitter jag och dumförklarar det. Tycker dock att många stora frågor glöms bort alldeles för lätt i såna här diskussioner. Till exempel Hen - så sjukt mycket energi läggs på det här lilla ordet att grunden till hela diskussionen på något sätt tappas bort. Hur folk tycker och agerar kritiseras så hårt att en lätt glömmer VARFÖR begreppet blev väsentligt i första hand? Jo men det handlar ju om det biologiska könet, det sociala könet, sexualitet osv osv. Och där förstår jag verkligen Hen, det måste förändras. Men finns det andra alternativ till Hen? Och de som är för Hen, känns ibland som att de glömmer bort andra frågor pga av all fokus riktas på detta? Och nu sitter jag själv här och av alla viktiga frågor inom fenimismen diskuterar jag HEN. 
 
Nej usch blä vet verkligen inte vad jag tycker. Alla tankar och åsikter snurrar runt runt och jag får ont i huvudet. (Dock värt det.) Kanske borde sluta innan jag skämmer ut mig själv, är så galet trött att jag inte vet vad jag skriver. Förmodligen vaknar jag imorgon bitti och håller inte alls med mig själv. Kan en starta debatter med sig själv? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela