When the moon was shining bright before morning, i made a deal with the stars to keep holding.

Publicerad 2014-11-27 22:04:00 i allt.,

Babes!
 
Jag lever, jag finns här och jag är kvar i London (även om jag kommer spendera mest tid i Watford... Sigh). Den här veckan har varit så rolig och jag har spenderat den med att ta tåget klockan 07.15 på morgonen och sedan komma hem mellan sju och åtta på kvällen. Älskar tre timmars commute alltså :-))) 
 
Men ok, jobbet på Harry Potter verkar stundtals JÄTTEroligt och stundtals helt ofantligt tråkigt. Blir konstant påmind om att jag blev Host istället för Interactor, vilket innebär att istället för att jobba inuti själva touren jobbar jag med biljetter, information och allt sånt där. Det tråkiga liksom. Med Harry Potter, men ändå inte. Samtdigt är dock alla andra hosts jätteroliga och jag vet ärligt talat inte om jag skulle klara av att vara interactor (de babblar på som satan alltså).
 
Det är roligt. Typ idag under förmiddagen hade vi träning med alla newbies så vi åt lunch tillsammans och ett tag satt jag där i mitten utan att prata och bara stirrade ut i luften som jag har en tendens att göra ibland, men liksom det gjorde ingenting. Jag satt inte och hade panik över att vara utan något att säga, utan jag visste att det är okej. Jag visste att ah, men om de tycker jag är tråkig eller tyst eller vad det nu är, inte fan bryr jag mig om det? Det är ju de som tycker hit och dit isåfall, det berör inte mig. Då är det snarare bra om de visar det för då vill jag ju inte umgås med dem?? Och helt ärligt är det en ganska stor insikt, för mig. Och varje gång jag zonear ut och försvinner är det alltid någon som frågar hur det är med mig, hur jag mår. Vilket också är ganska annorlunda, tbh. 
 
Så ja! Jag har det bra ändå. Nervös inför nya flatmates, nervös inför Astrids flytt, nervös inför hur det blir med ledighet i jul och nyår, nervös inför hur jag kommer göra i januari osv osv osv. Men äsch jag är ju här nu så orkar inte tänka så mycket. Det fungerar just nu iallafall.
 
Just det! Så vi tränas ju i massor av olika saker (även om vi hosts knappt har något att lära jämfört med the interactors som har typ 20 sidor med scripts att lära sig utantill) och idag var det quality training, i. e. disability training typ!!!! Så vi fick lära oss exempelvis hur en leder en blind person och hela the british sign languages alfabet. Så himla roligt!! Imorgon har vi voice coaching. 
 
Jag älskar warner bros <3 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela