It's a chemical reaction based upon attraction.

Publicerad 2014-10-18 19:38:00 i allt.,

Jag fick ett jobb häromdagen! Tjoho! Jag som lovade mig själv att aldrig jobba på ett cafe igen, pga diverse orsaker (aka ingen självbehärskning), säljer nu - CUPCAKES. Lola's Cupcakes, närmare bestämt. Blev dock inte placerad i ett av deras caféer, som jag hoppades på (vill ju lära känna människor), utan kommer nu stå i en utav två 'vagnar' på Kings Cross/St Pancras. Mitt i gröten. Men det verkar roligt, människorna jag träffat hittils har varit schyssta och det ska nog bli bra, iallafall just nu. 
 
Idag gick jag och Astrid på långpromenad längs någon flod från Camden Market till någonstans i Tjottahejti. Alltså, vi hade verkligen ingen aning om vart vi var någonstans. Men tack vare bästa appen city mapper kunde vi använda oss av den finurliga funktionen "take me home" så tada! (OBS! INTE SPONSRAD!) Nu har vi legat i sängen och kollat på första Harry Potterfilmen. Jag låtsas att jag kan den och felciterar varannan replik. Till mitt försvar har jag ju dock mest sett den på svenska tack vare gurragubben så ja, jag har faktiskt mina skäl. 
 
Tänk. Jag som alltid velat bojkotta vad jag gjort under dagen. Jag som vill skriva om Viktiga Saker. Lol. Fail! Jag har inga viktiga saker i huvudet längre. Där svävar endast tankar om hur jag vill ha halloweenfest, om vi kommer hitta en lägenhet där vi kan ha halloweenfest, hur vi ska hinna lära känna människor att bjuda in till denna halloweenfest. (Ok, är ej helt seriös! Igår blev jag väldigt arg pga hat mot kritik av artikeln som påpekade bristen av kvinnor i Zlatans dokumentär, samt ignoranta åsikter om I D I O T I S K A och O B E H A G L I G A Mos Maiorum.) Ikväll ska vi nog dricka öl, om våra kroppar tillåter det. Imorgon byter vi lägenhet. Ska bo i samma byggnad som Beyond Retro - hur kan det gå fel? 
 
Puss.
 
 
 
OBS! - Detta var för 7 timmar sen! - OBS! Är inte så fräsch längre!. Speciellt sista bilden är särskilt verklighetsförvrängande. 

Kommentarer

Postat av: H

Publicerad 2014-10-18 20:56:04

Alltså så himla duktig ju <3333. Och återberättande-av-dagen-inlägg är bäst för vill ju veta vad du och ni har för er på dagarna ju.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela