I don't want to leave, i don't want to fly, no, i feel like my place is right around there.

Publicerad 2015-02-24 09:46:55 i allt.,

Här sitter jag och lyssnar på förra årets spellista. Springer fram och tillbaka till tvättrummet, betalar hyra, skriver klagomejl till hyresvärden osv. Funderar på att äta TONFISKSALLAD till lunch? Vet att klockan bara är halv tio men jag har varit vaken sen halv åtta och kunde inte äta frukost pga min youghurt var dålig. Sigh. Vuxenlivet </3. Lol vuxen alltså tog tio min för mig att få igång tvättmaskinen, höll på att börja gråta för att jag inte fattade vad jag skulle göra tills jag insåg att hmm vänta jag har inte tryckt på sätta på-knappen... Vuxen var det ja. Sen fick jag inte ens igång den andra så nu har jag bara en fungerande tvättmaskin vilket är liiiite irriterande. Bara en aning. 
 
Igår pratade jag för första gången med andra männskor här i "korridoren". Jag stod och gjorde pulvermos (ALLTSÅ! Det är lika lätt som nudlar??? Det är bara att koka upp i vattenkokaren och sen hälla i en skål och blanda med pulvret?? HELT AMAZETITS!) samt mikrade falukorv (ny livsstil var det ja) och två tjejer kom in som var jättetrevliga och hade bott här aslänge och jag ba eehh hur och dom ba eh nä det är illa... Haha. Menmen! It's a start. Grejen är att jag tror att de flesta här avskyr stället då det efter en månad fortfarande påminner om ett fängelse eller någon typ av anstalt och som de sa igår, de flesta har liksom kyl och allt på deras rum = skälet till att jag knappt sett någon. Visserligen var igår första gången jag typ - var - i köket men ah whatever. Ska säga upp det nu - bara två månader till av det här jävla klaustrofobirummet! YES! Ska jag prova att photobootha mitt "takfönster"? Jag gör det. 
 
Yes alltså där cirka tre meter upp i det jävla skorstenen är mitt fönster. På riktigt klarar inte av det här jävla rummet ughhh. Igår var jag hemma från typ 5 och det var nästan rekord tror jag? 
 
Aja. Ska fortsätta jobba nu see ya never
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela